Н У Х Т

Ази започаткування власної справи опановують студенти нашого навчально-наукового комплексу

23 лютого 2017

Ази започаткування власної справи опановують студенти нашого навчально-наукового комплексу

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках відкритого засідання гуртка «Клуб менеджерів» відбувся конкурс-презентація бізнес-планів студентів спеціальності «Організація виробництва»  в номінації «Студентські ініціативи».

Ініціаторами та організаторами  заходу стали викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу Ніна Білик, Вікторія Гаража та Тетяна Чубін.

На конкурс бізнес-планів були відібрані чотири роботи: «3D-друк як ідея малого бізнесу» (автор – Дмитро Костирський), «Студія веб-дизайну» (автор – Олександр Омелянович), «Дитяча ігрова кімната «Baby room» (автор – Таїсія Тертична), «Вирощування кроликів» (автор – Ксенія Білик).

До складу журі були запрошені головний спеціаліст відділу сім’ї та молоді, фізкультури та спорту Управління освіти, молоді і спорту виконкому міської ради Олена Загоруй, викладач фахових дисциплін економічного циклу, засновник бізнес-планування в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ, переможець Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів 2000 р. та 2004 р. Наталія Молодцова, завідувач відділення харчових технологій та менеджменту коледжу Ірина Касян.

Студенти виявили високий рівень підготовки, ерудованості.

За результатами представлених презентацій переможцями стали:

1 місце –  Ксенія Білик

2 місце  - Дмитро Костирський

3 місце - Таїсія Тертична

Журі відзначило актуальність усіх тем для міста та реальність розрахунків бізнес-планів.

Проведення даного заходу в наш час дуже актуальним, оскільки навчає молодь  азам започаткування власної справи.

Опублікований: 23-02-2017
Читайте також:
Традиційний круглий стіл кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю майбутніх вступників

У рамках загальноуніверситетського Дня відкритих дверей, що відбувся 7 жовтня 2023 року, на кафедру теплоенергетики та холодильної техніки завітали майбутні вступники. Гості ознайомилися зі структурою та славетною історією кафедри, поспілкувалися з викладачами і завідувачем кафедри Валентином Петренком, дізналися про перспективи та можливості навч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний круглий стіл кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю майбутніх вступників 09 жовтня 2023

Учні Технічного ліцею Шевченківського району Києва пересвідчилися, що біотехнологами не стають, а – народжуються!

Ні для кого не є секретом, що більшість зіштовхується з вибором своєї майбутньої професії у 16 років, щоб одразу ж прийняти рішення, яке обов’язково стане доленосним. Однак, чи можна уникнути небажаних помилок і пов’язаних з цим розчарувань? Звісно можна, навіть просто необхідно! Секретом цього чародійства з радістю діляться викладачі кафедри біоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учні Технічного ліцею Шевченківського району Києва пересвідчилися, що біотехнологами не стають, а – народжуються! 07 травня 2018

Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів

У березні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і Ліцеєм № 142 м. Києва. Саме тому вже вдруге для ліцеїстів викладачками кафедри експертизи харчових продуктів, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою Анастасією Чорною був проведений майстер-клас. Цього разу на кафедру завітали дев’ятикласники р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ліцей №142 на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів 15 травня 2024

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів

10 грудня 2024 року у рамках договору про співпрацю викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі здобувачами освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка провели виїзний профорієнтаційний воркшоп для учнів 10-х класів ліцею № 130 м. Києва ім. Данте Аліг’єрі. Доцентка кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості професій сфери технологій харчової продукції від викладачів і здобувачів 11 грудня 2024