Н У Х Т

Атестація здобувачів ступеня PhD

04 березня 2025

Атестація здобувачів ступеня PhD

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під час наукового семінару відбулася атестація здобувачів ступеня «Доктор філософії», що навчаються за освітньо-науковою програмою «Харчові технології». 

Здобувачі представили на розгляд колективу кафедри результати досліджень і наукові здобутки. Це була чудова нагода апробувати результати досліджень, поспілкуватися та подискутувати щодо інтерпретації отриманих результатів. Зважаючи на актуальність обраних тем, значний обсяг проведених досліджень та їх практичне значення, в учасників заходу виникло багато запитань, на які здобувачі дали вичерпні відповіді. Особливу цікавість викликали дослідження, проведені у виробничих умовах.

Проведення такого заходу особливо актуально для здобувачів освітньо-наукового ступеня першого року навчання, які мають змогу перейняти досвід більш досвідчених колег, розширити коло знань у різних галузях.

Гарант освітньо-наукової програми, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса детально зупинявся на кожній роботі, висловлював свої зауваження та побажання, особливо в ракурсі формулювання наукової новизни, вимог до кваліфікаційних робіт та оприлюднення результатів досліджень у наукових журналах.

Колектив кафедри вітає здобувачів із успішною атестацією, бажає творчого натхнення та високих результатів у науковій діяльності!

Опублікований: 04-03-2025
Читайте також:
Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів випустили новий навчальний посібник

У видавництві «Олді+» вийшов друком навчальний посібник «Технічне регулювання в Україні, на міжнародному рівні та в Європейському Союзі». Його авторський колектив – викладачки кафедри експертизи харчових продуктів нашого університету – професорка Галина Гуменюк і доцентки Вікторія Кійко та Марія Янчик. У навчальному посібнику висвітлені основні по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри експертизи харчових продуктів випустили новий навчальний посібник 22 грудня 2021

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах

Традиційно другий семестр для першокурсників спеціальності 242 «Туризм» розпочався із зимової практики з активного туризму у … Карпатах! 13 січня 2020 року під керівництвом доцента Юрія Сологуба та асистента Ольги Дмитрієвської студенти помандрували у с. Верхній Студенний Закарпатської області, де їх тепло і по-дружньому зустріли досвідченні інстр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах 17 січня 2020

До обговорення новітніх технологій дитячого харчування долучилися науковці НУХТ у рамках Форуму «BABY EXPO 2018»

3 квітня розпочав роботу найбільший в Україні Форум товарів для дітей «BABY EXPO 2018», організований виставковою компанією «АККО Інтернешнл». Офіційну церемонію відкриття Форуму традиційно розпочав генеральний директор ТОВ «АККО Інтернешнл» Ігор Мельник. Учасників і гостей заходу привітали в.о. директора Департаменту продовольства Мінагрополітики...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення новітніх технологій дитячого харчування долучилися науковці НУХТ у рамках Форуму «BABY EXPO 2018» 04 квітня 2018

Студенти-міжнародники в гостях у наших воїнів

Першого травня студенти-міжнародники разом із викладачами кафедри міжнародної економіки відвідали поранених військових, що лікуються у Національному інституті хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова. Морально це було... важко, саме важко, особливо спочатку. Травми були в основному осколкові. Як їм сказали пізніше, воєнних з такими пораненн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-міжнародники в гостях у наших воїнів 03 травня 2023