На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів під час наукового семінару відбулася атестація здобувачів ступеня «Доктор філософії», що навчаються за освітньо-науковою програмою «Харчові технології».
Здобувачі представили на розгляд колективу кафедри результати досліджень і наукові здобутки. Це була чудова нагода апробувати результати досліджень, поспілкуватися та подискутувати щодо інтерпретації отриманих результатів. Зважаючи на актуальність обраних тем, значний обсяг проведених досліджень та їх практичне значення, в учасників заходу виникло багато запитань, на які здобувачі дали вичерпні відповіді. Особливу цікавість викликали дослідження, проведені у виробничих умовах.
Проведення такого заходу особливо актуально для здобувачів освітньо-наукового ступеня першого року навчання, які мають змогу перейняти досвід більш досвідчених колег, розширити коло знань у різних галузях.
Гарант освітньо-наукової програми, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор Володимир Ковбаса детально зупинявся на кожній роботі, висловлював свої зауваження та побажання, особливо в ракурсі формулювання наукової новизни, вимог до кваліфікаційних робіт та оприлюднення результатів досліджень у наукових журналах.
Колектив кафедри вітає здобувачів із успішною атестацією, бажає творчого натхнення та високих результатів у науковій діяльності!