Н У Х Т

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

21 червня 2022

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтвердили високий рівень знань. Комісія на чолі з професоркою Олександрою Нєміріч, за участі доцентів Андрія Гавриша, Віри Зуйко та Олени Павлюченко, а також секретаря, старшого викладача Володимира Захарова проводили екзамен для студентів, які були розосереджені по всій Україні і не тільки, за допомогою онлайн-платформ Moodle та Zoom одночасно.

Урочисте оголошення результатів відбулося за участі гаранта освітньо-професійної програми, професора Олега Кузьміна, в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової, заступниць декана Наталії Бондар та Олени Тищенко, членів комісії та викладачів кафедри. Усі присутні зазначили, що цьогорічні випускники-бакалаври – неймовірні. На їх долю випало і навчання в традиційному, звичному режимі, наповнене, конкурсами, змаганнями, фестами, виставками, лекторіями та майстер-класами, до яких здобувачі активно долучались і мали успіх. Далі разом зі своїми викладачами вони вчилися навчанню в онлайн-форматі, де також зберігали позитивний та робочий настрой. І, нарешті, їх максимальній результативності зашкодила війна… Тим не менше, наші бакалаври з харчових технологій з усім впоралися і не втратили найцінніше – орієнтири і принципи, які допоможуть їм бути успішними, розвиватися самим і розвивати Україну!

Викладачі факультету пишаються своїми випускниками і, безперечно, чекають на  кожного з них незабаром у магістратурі. Не говорять: «Прощавайте», а говорять: «До зустрічі у рідній Альма-матер!».  

Опублікований: 21-06-2022
Читайте також:
Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства увійшов до числа експертів, що визначали кращих українських виробників пиво-безалкогольної продукції

Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод ПрАТ «Укрпиво» провела щорічний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного. Цього року, не зважаючи на карантинні заходи, був наймасштабніший конкурс за кількістю поданих зразків продукції...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства увійшов до числа експертів, що визначали кращих українських виробників пиво-безалкогольної продукції 27 серпня 2020

Святковий ярмарок у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Щороку, традиційно Смілянський коледж харчових технологій НУХТ відзначає День працівників харчової промисловості ярмарком. Святкування цього року розпочалося зі слів привітання від адміністрації коледжу та викладачів комісії технологічного циклу. Учасники ярмарку запропонували студентам і працівникам коледжу широкий асортимент кондитерських виробі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святковий ярмарок у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 19 жовтня 2018

Проблемам безпритульних тварин присвятили чергове засідання Еnglish speaking club

Кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації провела чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs та викладача Наталії Божок. Актуальна тема засідання – «Social advertising: Homeless animals» мала на меті привернути увагу до проблем безпритульних тварин і підтримати...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблемам безпритульних тварин присвятили чергове засідання Еnglish speaking club 08 листопада 2018

Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького й творча молодь привітали жіноцтво університету зі святом

6 березня прекрасна половина колективу нашого університету приймала вітання з чудовим весняним святом 8 Березня від ректорату й ректора Анатолія Українця, Профкому НУХТ і Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку. Найтепліші вітання й найкращі побажання від усіх чоловіків нашого колективу висловив голова Профкому співроб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чоловіча хорова капела ім. Л. Ревуцького й творча молодь привітали жіноцтво університету зі святом 06 березня 2019