Н У Х Т

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

21 червня 2022

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування».

Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтвердили високий рівень знань. Комісія на чолі з професоркою Олександрою Нєміріч, за участі доцентів Андрія Гавриша, Віри Зуйко та Олени Павлюченко, а також секретаря, старшого викладача Володимира Захарова проводили екзамен для студентів, які були розосереджені по всій Україні і не тільки, за допомогою онлайн-платформ Moodle та Zoom одночасно.

Урочисте оголошення результатів відбулося за участі гаранта освітньо-професійної програми, професора Олега Кузьміна, в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віти Цирульнікової, заступниць декана Наталії Бондар та Олени Тищенко, членів комісії та викладачів кафедри. Усі присутні зазначили, що цьогорічні випускники-бакалаври – неймовірні. На їх долю випало і навчання в традиційному, звичному режимі, наповнене, конкурсами, змаганнями, фестами, виставками, лекторіями та майстер-класами, до яких здобувачі активно долучались і мали успіх. Далі разом зі своїми викладачами вони вчилися навчанню в онлайн-форматі, де також зберігали позитивний та робочий настрой. І, нарешті, їх максимальній результативності зашкодила війна… Тим не менше, наші бакалаври з харчових технологій з усім впоралися і не втратили найцінніше – орієнтири і принципи, які допоможуть їм бути успішними, розвиватися самим і розвивати Україну!

Викладачі факультету пишаються своїми випускниками і, безперечно, чекають на  кожного з них незабаром у магістратурі. Не говорять: «Прощавайте», а говорять: «До зустрічі у рідній Альма-матер!».  

Опублікований: 21-06-2022
Читайте також:
Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів

Щорічно між групами студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр», у рамках лабораторних занять з дисципліни «Ресторанна справа», проводиться конкурс з тематичного оформлення столів до різних свят чи подій. Цього року марафон дружніх змагань розпочала група ГС-1-3. Студентами були обрані різні темат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри готельно-ресторанної справи презентували свої оригінальні ідеї щодо тематичного оформлення столів 18 квітня 2018

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» лекторкою, доценткою кафедри готельно-ресторанної справи Ольгою Пушкою був організований майстер-клас з барного мистецтва. Його проводив бар-менеджер автентичного закладу ресторанного господарства «П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас від бар-менеджера трендового закладу ресторанного господарства для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 11 жовтня 2023

НУХТ – володар Кубка України з пляжного футболу 2019 року серед закладів вищої освіти

У період міжсезоння у футболі та футзалі футбольні баталії перемістилися на пісок, і наші футболісти взяли участь у Кубку України з пляжного футболу серед ЗВО, який проводився Всеукраїнською футбольною асоціацією студентів. Зазначимо, що Кубок України з пляжного футболу серед ЗВО Всеукраїнська футбольна асоціація студентів провела вперше за майже 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – володар Кубка України з пляжного футболу 2019 року серед закладів вищої освіти 04 липня 2019

Новий сезон профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

З початком навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справи стартувала і активна профорієнтаційна робота з метою підготовки до вступної кампанії 2024 року. З 18 по 22 вересня відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, асистент Артем Ущаповський та здобувачі першого і другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий сезон профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи 25 вересня 2023