Н У Х Т

Актуальні питання стійкості, інклюзивності та соціальної відповідальності у фінансовому бізнесі

06 грудня 2024

Актуальні питання стійкості, інклюзивності та соціальної відповідальності у фінансовому бізнесі

Завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян взяла участь у ХV Міжнародній науково-практичній конференції «Грудневі читання-2024» «Фінансовий бізнес: стійкість, інклюзивність і соціальна відповідальність», що 5-6 грудня працювала у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Головні теми винесні на обговорення – стратегії забезпечення стійкості у фінансовому бізнесі у воєнні часи і в післявоєнній відбудові України; розроблення інклюзивних фінансових продуктів і послуг для різних цільових груп; ініціативи фінансових установ зі зміцнення соціальної відповідальності; кращі практики ризик-менеджменту для забезпечення стійкості суб'єктів господарювання у нестабільних умовах; фінансові та соціальні аспекти забезпечення добробуту домогосподарств.

Лада Шірінян є постійною учасницею цієї конференції протягом багатьох років. Цьогоріч вона представляла наш університет з результатами дослідження на тему «Страхове убезпечення в Україні: атомарна і планетарна моделі побудови ринку».

У роботі конференції взяли участь також представники страхових компаній, керівники об’єднань страховиків України, керівники проєктів і програм Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, а також наукова спільнота.

Відбувся цікавий обмін думками з практиками та науковцями, що займаються страховою справою. Такі зустрічі слугують поштовхом до нових ідей, якими Лада Шірінян із задоволенням ділиться з аспірантами та здобувачами спеціальності «Фінанси, банківська, справа, страхування та фондовий ринок».

Наша викладачка вдячна організаторам за запрошення і всім колегам за обмін думками й теплі зустрічі!

Опублікований: 06-12-2024
Читайте також:
Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

17 жовтня 2023 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» прослухали онлайн-лекцію «Спрямування інклюзивного та сталого зростання: місійно-орієнтований підхід (обговорення можливостей для Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона 18 жовтня 2023

Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки»

Студенти, викладачі та адміністрація університету завітали на семінар, на якому здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки», поділилися враженнями та здобутками від тижневого стажування у Фінляндії. Учасник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Враженнями від стажування у Фінляндії поділилися здобувачки за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» 22 вересня 2022

МОН запрошує долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік

Міністерство освіти і науки України запрошує всіх охочих долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік – робота над ними вже починається в Міністерстві. Відповідний лист, зокрема, був надісланий 6 серпня 2018 року в усі заклади вищої освіти України. Йдеться про розроблення проектів Умов прийому до закладів вищої освіти України в 2019 році та У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН запрошує долучитися до створення Умов прийому на 2019 рік 07 серпня 2018

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Студентка 3 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» Анастасія Роботько взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Високий рівень представленого дослідження (науковий керівник – асистент кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 10 червня 2019