Н У Х Т

Академічна мобільність онлайн

21 вересня 2020

Академічна мобільність онлайн

Днями відповідно до програми академічної мобільності між НУХТ і Берлінським університетом прикладних наук відбулася онлйн-зустріч викладачів і здобувачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із групою німецьких студентів і професорів.

Це було онлайн-спілкування, присвячене знайомству. Кожний учасник розповів про себе, своє навчання, досвід роботи та хоббі. І хоча всі побачили один одного вперше, спілкування було дуже дружнім і щирим. З'явилися ідеї щодо майбутніх онлайн-конференцій. Студенти НУХТ вирішили підготувати онлайн-екскурсію Києвом, познайомити гостей з нашим університетом і запросити на майстер-клас до лабораторії мехатроніки. Німецькі студенти теж не лишилися осторонь, їм припав до вподоби такий формат обміну інформацією. Цей проєкт буде чудовою підготовкою до запланованих навесні візитів. Тож далі буде...

Опублікований: 21-09-2020
Читайте також:
Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки увійшов до робочої групи з енергоаудиту українських підприємств

З 30 березня по 2 квітня 2021р. викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент Олексій Пилипенко у складі робочої групи з енергоаудиту відвідав Яблунівське відділення з перероблення газу та Машівський технологічний центр стабілізації конденсату. Окрім робіт із енергоаудиту наш викладач мав профорієнтаційні бесіди з робітниками та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри теплоенергетики та холодильної техніки увійшов до робочої групи з енергоаудиту українських підприємств 03 квітня 2021

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти

Ритми і виклики сучасного світу виробництва харчових продуктів вимагають глибокого поєднання наукових теоретичних знань і розвинених практичних навиків. Їх набуття на міждисциплінарній освітньо-науковій програмі «Lean-виробництво харчової продукції» забезпечується завдяки співпраці науковців і провідних міжнародних фахівців із багаторічним досвідом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти 17 грудня 2024

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для здобувачів першого року навчання освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». На відкритій лек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 жовтня 2021

Цінні інсайти для розвитку soft skills і hard skills у кіноклубі з «Шеф-кухарем»

На черговому засіданні англомовного кіноклубу здобувачі групи ГС-1-6 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Надією Шерстюк переглянули фільм «Шеф-кухар», режисований Джоном Фавро. Кінострічка пропонує не тільки кулінарні насолоди, але й незамінні уроки для здобувачів, які обирали кар'єру в галузі гостинності. У фільмі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінні інсайти для розвитку soft skills і hard skills у кіноклубі з «Шеф-кухарем» 10 травня 2024