Н У Х Т

Академічна доброчесність – пріоритет освітньої діяльності кафедри готельно-ресторанної справи

19 вересня 2023

Академічна доброчесність – пріоритет освітньої діяльності кафедри готельно-ресторанної справи

Традиційно на початку нового навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справипроведено дружнюонлайн-зустрічзі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання.

Тема зустрічі – академічна етика.

Ми пам'ятаємо, що етичними принципами академічної доброчесності має керуватися академічна спільнота під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої) діяльності.

Зустріч ініціювали гарантка освітньої програми «Готельна і ресторанна справа» Тетяна Сильчук та завідувачка кафедри Лариса Шаран, модератором виступив доцент Олександр Люлька.

Під час зустрічі увагу приділили: регламентуючим документам НУХТ щодо академічної етики; основним положенням Кодексу академічної етики НУХТ; значенню основних понять з академічної доброчесності; правилам дотримання академічної доброчесності здобувачами вищої освіти; відповідальності та видам порушень академічної доброчесності; процедурі та основним положенням Регламенту перевірки документів на академічний плагіат; безкоштовним програмам та інтернет-ресурсам, призначеним для визначення відсотку унікальності тексту.

Дружня ділова атмосфера завжди сприяє дотриманню академічної доброчесності всіма учасниками освітнього процесу, тому її формуванню кафедра завжди приділяє значну увагу.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість безпечного проведення навчального процесу та таких заходів!

Опублікований: 19-09-2023
Читайте також:
Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи

На запрошення голови культурно-мистецького сектору студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка і студентки 4 курсу кафедри готельно-ресторанної справи Діани Милки до університету завітав топ-бариста. Олександр Климчук – півфіналіст престижного чемпіонату «Ukrainian Nationals Cup Tasters’25», ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з приготування кави та капінг на кафедрі готельно-ресторанної справи 01 листопада 2024

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв»

7 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки були підведені підсумки моніторингу та обговорення освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв». У зустрічі взяли участь: гаранти освітніх програм – бакалаврської «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» д.т.н., професорка Людм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився моніторинг освітніх програм «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв» 10 лютого 2025

«Холод Engineering» запрошує студентів кафедри теплоенергетики і холодильної техніки на роботу

Кафедра теплоенергетики і холодильної техніки без перебільшень готує дуже потрібних фахівців з корисної та цікавої спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» освітньої програми «Холодильні техніка і технології». Це твердження засвідчує той факт, що до викладачів і завідувача кафедри регулярно  звертаються роботодавці з холодильних фірм і проми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Холод Engineering» запрошує студентів кафедри теплоенергетики і холодильної техніки на роботу 28 лютого 2020

Фільм «Sugar» на черговому засіданні Movie Club

Студенти групи ТУ 2-12а разом зі старшою викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Оленою Сподинюк у рамках Movie Club переглянули та обговорили фільм «Sugar». Що відбувається з нашим тілом і мозком, коли ми з'їдаємо пончик або шматок торта? Як це впливає на наш настрій? Чому знежирений йогурт – не найкращий варіант для вечері, а ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фільм «Sugar» на черговому засіданні Movie Club 21 травня 2021