Н У Х Т

VII Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів»

до 13 листопада 2025

13 листопада в університеті відбудеться VII Міжнародна науково-практична конференція «Якість і безпека харчових продуктів».

До участі запрошуються науковці, викладачі, здобувачі вищої освіти, представники органів влади, наукових установ, фахових підприємств.

Формат роботи – змішаний.

Кінцевий термін подання заявок на участь і тез доповідей – до 23 години 10 листопада 2025 року.

Реєстрація відкрита за посиланням.

Докладна інформація - на сайті конференції.

Опублікований: 20-10-2025
Читайте також:

IV Всеукраїнська наукова конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку і фінансів»

до 06 листопада 2025

5 листопада 2025 року в університеті відбудеться IV Всеукраїнська наукова конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку і фінансів». Формат заходу – онлайн. Початок реєстрації учасників – о 9:00. Відкриття конференції – о 10:00.

Зробіть крок до успішного майбутнього разом із NUFT Career Chance 2025!

до 06 листопада 2025

NUFT Career Chance 2025 – це шанс отримати практичний досвід роботи в найкращих українських і міжнародних компаніях, знайти своє професійне покликання та розпочати успішну кар’єру. З 3 по 6 листопада, відділ працевлаштування НУХТ запрошує на Ярмарок вакансій у форматах офлайн/онлайн! Мисліть масштабно – встановіть чіткі кар'єрні цілі, постійно вд...

Міжнародна науково-практична конференція «Органічна харчова промисловість: технології та маркетинг»

до 05 листопада 2025

4 листопада 2025 року в університеті відбудеться Міжнародна науково-практична конференція у сфері органічних харчових технологій «Органічна харчова промисловість: технології та маркетинг». Захід організовано спільно з Федерацією органічного руху України за підтримки проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарств...

XII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

до 12 листопада 2025

12 листопада 2025 року в університеті відбудеться XII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». Формат проведення – онлайн. Робочі мови – українська, англійська. Дедлайн подання доповідей – 30 жовтня 2025 року. Докладняше – у запрошенні.