Н У Х Т

Каталоги дисциплін вільного вибору

КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освіти
на 2024 - 2025 навчальний рік

спеціальність 101 «Екологія»

 

освітній ступінь «БАКАЛАВР»

освітньо-професійна програма «Екологія та екоменеджмент»
 
(денна форма здобуття освіти)
Компоненти освітньої програми Назва кафедри, за якою закріплена навчальна дисципліна
2 курс 3 семестр
Екологія людини Кафедра екології та екоменеджменту
Фізіологія та гігієна харчування Кафедра екології та екоменеджменту
Методи вимірювання параметрів навколишнього середовища Кафедра екології та екоменеджменту
Фізико-хімічні основи екологічних технологій Кафедра харчової хімії
Геологія з основами геоморфології Кафедра екології та екоменеджменту
Менеджмент ґрунтів Кафедра екології та екоменеджменту
Ландшафтна екологія Кафедра екології та екоменеджменту
Екотрофологія Кафедра екології та екоменеджменту
2 курс 4 семестр
Екологічна безпека Кафедра екології та екоменеджменту
Екотуризм Кафедра екології та екоменеджменту
Агроекологія Кафедра екології та екоменеджменту
3 курс 5 семестр
Екологічна токсикологія Кафедра екології та екоменеджменту
Безпека і біоетика Кафедра екології та екоменеджменту
Мікробіологічні основи екологічних технологій Кафедра біотехнології і мікробіології
Біологічні процеси екологічних технологій Кафедра екології та екоменеджменту
Мікроорганізми як біологічні агенти Кафедра біотехнології і мікробіології
Альтернативна енергетика Кафедра екології та екоменеджменту
3 курс 6 семестр
Процеси і апарати харчових виробництв Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Проектування природоохоронних комплексів з основами САПР Кафедра екології та екоменеджменту
Інжиніринг виробничих процесів Кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування
Основи промислового будівництва та санітарної техніки Кафедра екології та екоменеджменту

спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

 

освітній ступінь «БАКАЛАВР»

освітньо-професійна програма «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна»
 
(денна форма здобуття освіти)
Компоненти освітньої програми Назва кафедри, за якою закріплена навчальна дисципліна
2 курс 4 семестр
Фармацевтична хімія Кафедра харчової хімії
Хімія гетероциклів Кафедра харчової хімії
Основи хімії ксенобіотиків Кафедра харчової хімії
3 курс 5 семестр
САПР Кафедра технологічного обладнання та комп′ютерних технологій проектування
Прикладна біофізика Кафедра екології та екоменеджменту
Електротехніка та основи електроніки Кафедра електропостачання і енергоменеджменту
Енерготехнологія хіміко-технологічних процесів
Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Комп'ютерні технології проектування Кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
3 курс 6 семестр
Технологія мікробного синтезу лікарських засобів Кафедра біотехнології і мікробіології
Технології практично цінних метаболітів Кафедра біотехнології і мікробіології
Технології біоремедіації довкілля Кафедра біотехнології і мікробіології
Промислова технологія лікарських засобів Кафедра біотехнології і мікробіології
Загальні харчові технології Кафедра технології молока і молочних продуктів
Інженерний захист навколишнього середовища Кафедра екології та екоменеджменту
4 курс 7 семестр
Фармакологія Кафедра харчової хімії
Харчова біотехнологія Кафедра біотехнології і мікробіології
Природоохоронні біотехнології Кафедра біотехнології і мікробіології
Основи біобезпеки та біоетики Кафедра біотехнології і мікробіології
Оцінка терміну придатності Кафедра експертизи харчових продуктів
Менеджмент проектів Кафедра екології та екоменеджменту
Методи оцінки ризиків Кафедра екології та екоменеджменту
4 курс 8 семестр
Основи проектування фармацевтичних біотехнологій Кафедра біотехнології і мікробіології
Основи проектування харчових біотехнологій Кафедра біотехнології і мікробіології
Основи проектування природоохоронних біотехнологій Кафедра біотехнології і мікробіології
Технологія пробіотиків і вакцин Кафедра біотехнології і мікробіології
Біотехнологічні методи захисту рослин Кафедра біотехнології і мікробіології
Біотехнологія ферментованих продуктів Кафедра біотехнології і мікробіології