Н У Х Т

25.07.2023 - Фах

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"

Спеціальність 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність 161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції"

Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельна і ресторанна справа"

Спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм і рекреація"

Остання зміна: 26 липня 2023