Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
 
                        