Основа вступу: Бакалавр (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Основа вступу: Бакалавр (3р. 6м.)
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (3р. 6м.)
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"