Основа вступу: Бакалавр (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Бакалавр (3р. 6м.)
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (3р. 6м.)
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"