Основа вступу: НРК5 (2 роки)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: НРК5 (2,5 роки)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: НРК5 (3 роки)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Спеціальність 142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічна технологія"
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
 
                         
                        
