Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічна технологія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"