Н У Х Т

Готуємо фахівців-лідерів!

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
запрошує учнів та їх батьків на

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Онлайн-зустріч відбудеться 23 жовтня 2021 р. (субота) о 15-00 год на платформі ZOOM

План проведення заходу

  1. Знайомство з Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ
  2. Презентація освітніх програм ННІХТ: «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія»
  3. Відео-презентація випускових кафедр і освітніх програм «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія»
  4. Продовження відео-презентації випускових кафедр і освітніх програм
  5. Особливості вступної кампанії 2022 року
  6. Відео-ролик про успішних випускників ННІХТ.

 Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Модернізація вітчизняних підприємств переробної, харчової і хімічної промисловостей, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Ключовими фігурами сучасного виробництва без яких підприємство ефективно працювати не може стають висококваліфікований технолог і експерт з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, хімік-технолог, що володіє сучасними знаннями у галузі виробництва та застосування харчових добавок та косметичних засобів. Можна бути переконаним, що працевлаштування і високий рівень заробітної платні випускників гарантований.

Наші випускники успішно будують свою кар’єру і плідно працюють на посадах керівників харчових, хімічних, фармацевтичних та косметичних підприємств; головних фахівців – керівників та технічних керівників виробничих підрозділів підприємств (головного інженера, головного технолога, головного експерта з харчових добавок, провідного фахівця з контролю якості, начальника зміни, цеху, завідувача виробництвом, завідувача лабораторії, технолога цеху, майстра, інженера-хіміка тощо); у комерційних структурах з виробництва і реалізації заквашувальних препаратів, харчових добавок,  косметичних засобів та ін.; у науково-дослідних і проектних організаціях, а також закладах вищої освіти. 

Ми прагнемо розкривати й розвивати потенціал наших студентів для формування здатності вирішувати складні задачі, досягати особистого успіху і фінансової незалежності; готуємо їх до реальних дій на основі професійних компетентностей; формуємо уміння ефективно використовувати у трудовій сфері інформаційні технології; залучаємо до науково-дослідної роботи.

Випускники ННІХТ – це різнобічно підготовлені фахівці, які одержують ґрунтовні знання, як з базових дисциплін харчової науки, так і професійно-орієнтованих дисциплін для окремих технологій.

Отримані знання дозволяють нашим вихованцям бути конкурентноздатними на ринку праці. Підвищений попит на наших випускників зумовлений не лише зростаючим за останні роки значенням фахівця-технолога, хіміка-технолога і експерта з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, але й високою якістю підготовки.

 ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ У НАШІЙ ДРУЖНІЙ РОДИНІ ННІХТ!

 

ННІХТ запрошує Вас на заплановану конференцію Zoom.
Тема: 23_10_2021_День відкритих дверей ННІХТ
Початок конференції о 15.00 год
Підключитися до конференції Zoom
https://us02web.zoom.us/j/7181457846?pwd=aWRSY2Z1S3haMjBEOHdVK3laOWpzdz09

 

Ідентифікатор конференції: 718 145 7846
Код доступу: 1111