Н У Х Т

Захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі екології та екоменеджменту

27 червня 2025

Захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт на кафедрі екології та екоменеджменту

17-25 червня 2025 року на кафедрі екології та екоменеджменту відбулися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія».

Успішно захистилися 13 здобувачів, підтвердивши свою готовність до практичної діяльності в екологічній сфері. На «відмінно» екзаменаційна комісія оцінила роботи Інни Денисюк, Тимофія Литовченка, Дарини Лях і Дар’ї Тоненької.

Щиро вітаємо наших випускників із успішним завершенням важливого етапу професійного становлення! Пишаємося вашими досягненнями, старанністю та екологічною свідомістю. Бажаємо нових звершень, натхнення та віри у власні сили! Адже не дарма ви продемонстрували готовність до ефективної роботи зі впровадження природоохоронних заходів, зменшення впливу на довкілля та підвищення ефективності ресурсокористування на самих різних підприємствах харчової галузі.

Звертаємося до молоді, яка щойно закінчила школу і визначається з вибором свого майбутнього. Якщо ви мрієте зробити внесок у збереження довкілля, розробляти інноваційні екотехнології та змінювати світ на краще – долучайтеся до освітньої програми «Екологія» в НУХТ і станьте частиною спільноти, що торує шлях до сталого розвитку людства. Спеціальність «Екологія» – це не просто про охорону природи, це про майбутнє, у якому потрібні фахівці, здатні аналізувати, впроваджувати й змінювати!

Опублікований: 27-06-2025
Читайте також:
До обговорення питань дослідницької етики долучилися викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи

27 січня 2022 року відбулася панельна сесія UNICA-Eutopia щодо питань дослідницької етики, в якій взяли участь викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Віра Зуйко, Ірина Корецька, Юлія Фурманова, Ігор Устименко, асистентка Ганна Березова та кафедри готельно-ресторанної спр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення питань дослідницької етики долучилися викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи 28 січня 2022

Наші викладачі підвищили професійні компетенції автоматизації обліку з українським програмним продуктом

Протягом липня-вересня 2022 року на базі кафедри обліку і аудиту відбулося науково-практичне стажування завідувача кафедри Володимира Осмяченка та викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління, а також інших університетів із набуття професійних компетенцій автоматизації облікових та управлінських процесів з використанням українськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі підвищили професійні компетенції автоматизації обліку з українським програмним продуктом 12 вересня 2022

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови

«Ви не заперечуєте, якщо співбесіда буде англійською?». Таке питання може багатьох загнати у глухий кут і стати причиною затяжної мовчанки та невпевненості у собі. «Як підготуватись до співбесіди англійською» - такою була сьогодні тема лекції з носієм мови Іфомою Саймон (Ifeoma Simon), викладачем компанії «Speak Up». Лекцію для усіх бажаючих студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як підготуватись до співбесіди англійською дізналися студенти від носія мови 14 листопада 2019

Оздоровче харчування – основа співпраці медицини та харчових технологій

Дедалі тіснішою стає співпраця нашого університету з медичними закладами та установами, набуває нових форм, нового контенту, нового звучання. Адже, незважаючи на різні сфери нашої діяльності, і у медиків, і у харчовиків мета одна – здоров’я кожного нашого громадянина, здоров’я української нації. До цієї мети ми йдемо різними шляхами: медики лікуют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оздоровче харчування – основа співпраці медицини та харчових технологій 08 квітня 2024