Н У Х Т

Заочники захищають курсові роботи

20 червня 2022

Заочники захищають курсові роботи

У відокремленому структурному підрозділі «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» відбувся захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Основи менеджменту» студентів групи ГРС-2з спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання.  

Захист відбувався в онлайн-форматі з використанням сервісу Google Meet. Комісія у складі заступниці директора коледжу з навчальної роботи, к.п.н. Ірини Тарасюк, головчині циклової комісії готельного обслуговування Наталії Чередняк та наукової керівниці, викладачки ІІ категорії Тетяни Яцини високо оцінили рівень сформованості загальних і професійних компетенцій, набутих студентами у процесі опанування навчального матеріалу з управлінської діяльності.

У своїх курсових роботах студенти продемонстрували вміння аналізувати досліджувану проблему, логічно та грамотно викладати свої думки у науковому стилі та дотримуватись академічної доброчесності. У процесі онлайн-спілкування студенти відповідали на поставлені питання, продемонстрували теоретичні знання та практичні навички з управління готельно-ресторанним підприємством.

Особливої уваги заслуговують роботи «Професійні якості керівника і оцінка ефективності їх реалізації в управлінні сучасною організацією» Олени Ключки, «Сучасні форми стимулювання праці, їх  адаптування до системи мотивації в готелі «Едем» Олега Скиби та «Формування колективу готельного підприємства «Євроготель» Наталії Фесянової.

Члени комісії вдячні за роботу, цікавий і змістовний матеріал, яскраві та технічно правильно оформлені презентації під час захисту курсової роботи.

Вітаємо студентів із позитивними результатами та обміном корисним матеріалом!

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
88 випускників Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ вирушили у самостійне професійне життя

Цього року Смілянський технологічний фаховий коледж НУХТ у великий світ життя випустив 88 молодших спеціалістів з харчових технологій, комп’ютерних наук, автоматизації виробництва та галузевого машинобудування, а також 12 фахових молодших бакалаврів з маркетингу. Колектив навчального закладу пишається своїми студентами, особливо тими, хто завершив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

88 випускників Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ вирушили у самостійне професійне життя 12 липня 2023

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки

Теоретична і практична підготовка здобувачів вищої освіти на кафедрі мехатроніки і пакувальної техніки здійснюється з врахуванням сучасних тенденцій розвитку науки і виробництва. Висококваліфіковані фахівці за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» зростають шляхом формування у здобувачів міцних фундаментальних і прикладних знань. Такий рівень під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своєю системою викладання поділилася з колегами професор кафедри мехатроніки і пакувальної техніки 01 жовтня 2020

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завершився традиційний конкурс «Масниця- Fest 2023», і кафедри, здобувачі освіти яких брали в ньому участь, підсумували результати. Від кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у конкурсі взяли участь 27 здобувачів освіти різних курсів. Нагадаємо, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 березня 2023

Здобувачі опановують інформальну освіту щодо санітарних і гігієнічних вимог для закладів громадського харчування

На другому занятті інтенсиву «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» і магістранти освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановували hard skills у межах теми «Санітарні і гігієнічні вимоги для закладів громадського харчування». Основн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі опановують інформальну освіту щодо санітарних і гігієнічних вимог для закладів громадського харчування 15 листопада 2023