Н У Х Т

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр»

15 липня 2021

За першу добу до нашого університету вже подано понад дві тисячі заяв від вступників на освітній ступінь «Бакалавр»

Станом на 15 липня до нашого університету вже подано понад 2 тисячі заяв для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти на денній та заочній формі.

Середній конкурсний бал по університету складає майже три особи на одне бюджетне місце на денній формі і близько однієї – на заочній.

Наразі найбільша кількість заяв зареєстрована на бюджетні пропозиції спеціальностей «Інформаційні системи та штучний інтелект», «Комп’ютерні науки», «Екологія та екоменеджмент», «Технологія харчування», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», «Реклама і зв’язки з громадськістю», «Менеджмент», «Маркетинг», «Міжнародні економічні відносини», «Хімічні технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Харчові технології та інженерія». 

Опублікований: 15-07-2021
Читайте також:
Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху

Студенти-біотехнологи набувають практичних навичок не лише на столичних підприємствах галузі. Одним із місць проходження ними практики стало фармацевтичне підприємство з виготовлення готових лікарських засобів – ПАТ «Вітаміни» у м. Умань. Звісно, по конкуренції зі столичними підприємствами, ПАТ «Вітаміни» поступаються. Та після побаченого нашими ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху 31 січня 2017

Інсайти, корисні і для фаху, і для повсякденного життя

Здобувачі освіти, що вивчають харчові технології, повинні не лише опанувати свою спеціальність, але й бути прикладом свідомого ставлення до харчових продуктів. Для підвищення обізнаності про сучасний асортимент хлібопекарської галузі, особливості виготовлення й харчової цінності різних груп хлібних виробів професор кафедри технології хлібопекарськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти, корисні і для фаху, і для повсякденного життя 07 березня 2025

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу дистанційно відбулася ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі». Головною метою конференції було обговорення актуальних питань інноваційного розвитку індустрії гостинності. Під час відеоконференції на платформі Zoom були розгля...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІХ Всеукраїнська науково-практична-конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулася в онлайн-форматі 01 червня 2020

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки…

7  листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулося засідання обласного методичного об’єднання ЗВО Івано-Франківської області, які здійснюють підготовку  за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст». Презентувала роботу навчального закладу директор коледжу Віра Кузнецова. Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обласне засідання методичного об`єднання викладачів інформатики та комп’ютерної техніки… 08 листопада 2019