Н У Х Т

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

25 березня 2021

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя.

Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної продукції «KYIV PIE».

Kyiv pie – це невеликий пиріг круглої форми на бездріжджовому тісті з різними начинками (овочевий, рибний та з яловичим лівером), який об’єднує українські традиції та сучасні тренди. Київський пиріг – це оновлений елемент гастрономічної кухні Києва, створений із метою популяризації гастрономічного туризму у столиці України.

З п’яти варіантів логотипу, запропонованих Управлінням туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради спільно з представниками Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму та асоціацією шеф-кухарів України, здобувачі освіти обрали на власний розсуд той варіант, що буде презентувати столицю серед туристів і жителів Києва.

Опублікований: 25-03-2021
Читайте також:
English grammar club для першокурсників

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування вперше відбувся English grammar club на тему: «Present Simple and Present Continuous», який провела доцента кафедри Ольга Нежива із здобувачами вищої освіти групи БТ-1-2. Захід був спрямований на ознайомлення здобувачів із граматичними часами та їх конструкціями у цікавому та веселому форматі, що д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English grammar club для першокурсників 18 жовтня 2024

На допомогу користувачам – науково-бібліографічні покажчики

Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам на сайті бібліотеки, у розділі «Видання НТБ» представлені власні інформаційні продукти Науково-технічної бібліотеки нашого університету – науково-бібліографічні покажчики. Головна мета покажчика – сприяти спеціалістам галузі у виборі ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу користувачам – науково-бібліографічні покажчики 20 липня 2021

Про інноваційне обладнання процесів мембранного розділення на лекції від провідного фахівця галузі

16 листопада 2021 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування для викладачів і здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» відбулася гостьова лекція відомого фахівця в галузі мембранних процесів, головного інженера-технолога ТОВ «Вінкар Сістемс», доктора техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційне обладнання процесів мембранного розділення на лекції від провідного фахівця галузі 18 листопада 2021

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

18-22 листопада 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін. Викладачі комісії разом зі студентами коледжу провели цікаві та повчальні заходи. 18 листопада викладачем Наталією Гавриленко була прочитана інтерактивна лекція «Бути батьками – це здорово!». На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін 22 листопада 2019