Н У Х Т

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

25 березня 2021

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя.

Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної продукції «KYIV PIE».

Kyiv pie – це невеликий пиріг круглої форми на бездріжджовому тісті з різними начинками (овочевий, рибний та з яловичим лівером), який об’єднує українські традиції та сучасні тренди. Київський пиріг – це оновлений елемент гастрономічної кухні Києва, створений із метою популяризації гастрономічного туризму у столиці України.

З п’яти варіантів логотипу, запропонованих Управлінням туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради спільно з представниками Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму та асоціацією шеф-кухарів України, здобувачі освіти обрали на власний розсуд той варіант, що буде презентувати столицю серед туристів і жителів Києва.

Опублікований: 25-03-2021
Читайте також:
Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами

У Києві все ширше розповсюджується нова мода на гастрономічний туризм. Свій внесок у розширення кулінарних послуг столиці внесли студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції нашого університету. Саме на цю тему нещодавно вийшов сюжет у програмі ТСН телеканалу «1+1». Журналісти телеканалу «1+1» завітали до лабораторії кафедри, де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ вразили знімальну групу каналу «1+1» аюрведичними і молекулярними стравами 14 лютого 2018

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки

Тема Другого Всеукраїнського конкурсу «Якість освіти очима здобувача освіти» – дуже актуальна і важлива, особливо зараз, в умовах воєнного часу. Це підтвердили переможці-доповідачі круглого столу за підсумками конкурсу з різних регіонів нашої країни. Зауважимо, що деякі учасники вже вдруге взяли участь у конкурсі. Були чудові доповіді, цікаві запи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість освіти обговорили на кафедрі міжнародної економіки 15 листопада 2024

Зразок викладацької майстерності: відкрита лекція завідувачки кафедри харчової хімії

«Простота – це те, що найскладніше в світі; це остання межа досвідченості та останнє зусилля генія». Так сказав видатний митець Леонардо да Вінчі. Цим золотим правилом керуються викладачі кафедри харчової хімії, що іще раз підтвердила на своїй відкритій лекції завідувачка кафедри Світлана Бондаренко. Професорка вкотре підтвердила майстерність викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зразок викладацької майстерності: відкрита лекція завідувачки кафедри харчової хімії 19 березня 2024

Гостьова лекція з Великобританії для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування»

3 березня  2023 року для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася бінарна лекція «Облік і оподаткування у Великобританії», яку прочитали старша викладачка кафедри обліку і аудиту Тетяна Редзюк і запрошена лекторка, експертка з обліку фінансового департаменту університету Шеф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з Великобританії для здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» 08 березня 2023