12 квітня студенти групи ХЧ-1-3 кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції разом зі своїм куратором, асистентом кафедри Ігорем Устименком відвідали заходи Всеукраїнського тижня харчових технологій. Вони скористалися нагодою побувати на виставках пакувального обладнання та матеріалів «UPAKOVKA», хлібопекарської промисловості «BAKERY Ukraine» та кондитерської промисловості «SWEET Ukraine».
Майбутні фахівці ознайомились із пакувальними матеріалами та технологіями їх виробництва, обладнанням для пакування харчових продуктів. Особливий інтерес у студентів виник до технологічного обладнання для кондитерської, хлібопекарської та молочної промисловості.
Під контролем представника підприємства на глазурувальній машині студенти власноруч виготовили шоколадне печиво.
Не залишили байдужими студентів харчові інгредієнти, зокрема ароматизатори та спеції для надання пікантного смаку м’ясним продуктам.
Під час відвідування виставок студенти поспілкувались із представниками вітчизняних і закордонних провідних компаній, серед яких значна кількість – випускники НУХТ.
Отриманий досвід у подальшому буде застосований студентами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції під час навчання та в подальшій професійній діяльності.