Н У Х Т

З Міжнародним днем інтелектуальної власності!

22 квітня 2019

З Міжнародним днем інтелектуальної власності!

Міжнародний день інтелектуальної власності встановлений у 2000 році на засіданні Генеральної асамблеї Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ), який відзначається щороку 26 квітня в день народження ВОІВ — організації, що сприяє охороні та розвитку інтелектуальної власності у всьому світі.

Міжнародний день інтелектуальної власності надає можливість підкреслити значення інновацій у повсякденному житті людини та у вдосконаленні суспільства. Патенти, товарні знаки, авторське право та суміжні права як результати творчості та знань є потужними інструментами сприяння економічному та культурному розвитку.

У цей день віддаємо шану науковцям, винахідникам, які збагачують наше життя інноваційними думками та оригінальним творчим баченням, своєю невтомною працею примножують українську інтелектуальну скарбницю.

Національний університет харчових технологій впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності серед вищих навчальних закладів МОН України.

Ректорат НУХТ вітає колектив винахідників, науковців і бажає доброго здоров’я творчої наснаги та нових ідей з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності.

Опублікований: 22-04-2019
Читайте також:
Захоплива лабораторна об’єднала здобувачів освіти університету та фахового коледжу

17 квітня 2024 р. відбулося чергове віртуальне лабораторне заняття з дисципліни «Технологічні принципи виробництва продукції харчування в закладах ресторанного господарства» для здобувачів освіти другого курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування». Долучитися до заняття були запрошені здобувачі групи ХТ-31 Волинського фахового колед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплива лабораторна об’єднала здобувачів освіти університету та фахового коледжу 19 квітня 2024

Ювілейна перемога футзалістів Навчально-наукового інституту  економіки і управління

20 листопада фінішував цьогорічній загальноуніверситетський турнір з футзалу «Кубок ректора». За третє місце зійшлися у поєдинку команди факультету автоматизації і комп’ютерних систем (АКС) та факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Гра вийшла видовищною і результативною – з рахунком 4:2 перемогли й стали бронзовими призерами тур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілейна перемога футзалістів Навчально-наукового інституту економіки і управління 22 листопада 2018

Наші на «Цукровому Давосі-2021»

І влітку викладачі наших кафедр продовжують займатися науковими дослідженнями та брати участь науково-технічних конференціях. 14-15 липня 2021р. у м. Ладижин Вінницької області працювала науково-технічна конференція «Цукровий Давос-2021», організована відділом технології цукру, цукровмісних продуктів та інгредієнтів Інституту продовольчих ресурсів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на «Цукровому Давосі-2021» 15 липня 2021