Н У Х Т

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти…

15 листопада 2019

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти…

Професор кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган організувала для управлінців персоналом 4 курсу майстер-клас із психологом Євгенією Ейсмонт. У професійні практиці Євгенії – групові та індивідуальні психологічні консультації співробітників і топ-менеджерів відомих компаній. Зараз вона працює в освітньому проекті – школі Claris Verbis, фундаторкою якою є актриса, телеведуча і керівниця кулінарної студії «Картата Потата» Даша Малахова.

Гостя кафедри розповіла студентам про використання нейролінгвістичного програмування в копірайтингу, як то вибір правильного фрейму для посилення дії заголовку, трюїзми, стимулюючі дієслова та інші прийоми, що підвищують конверсію будь-яких текстів: рекламних, ЗМІ, оферів, а також текстів вакансій. Майбутні ейчари з’ясували, як за допомогою НЛП складаються LAB-профілі посад, здійснюється SWOT-аналіз кандидата на інтерв’ю, які слова-маркери переконають його у необхідності погодитися на пропозицію роботодавця, про принцип дії трьох «так» Дейла Корнегі у підборі та мотивації персоналу, маніпуляційні техніки в навчанні менеджерів з продажу і роботі рекрутерів.

Логічним завершенням зустрічі стали рекомендації Євгенії студентам-ейчарам щодо літератури в галузі психології, менеджменту та бізнес-освіти, з якою варто ознайомитись, а також поради зі створення позитивних афірмацій для кар’єри і самореалізації.  

Опублікований: 15-11-2019
Читайте також:
У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти

Вивчення гастрономічного туризму – це не тільки лекції та вебінари. Це ще й участь у важливих акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя. Здобувачі 1 курсу спеціальності «Туризм» під час вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» долучилися до голосування за найкращий логотип до нової гастрономічної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У акціях, які втілюють ідеї гастрономічного туризму в життя, беруть участь наші здобувачі освіти 25 березня 2021

Орієнтир для вступників

Вибір спеціальності і закладу освіти, в якому її здобуватимеш, залежить від багатьох чинників – індивідуальних вподобань, рівня знань і підготовленості, від логістики та умов навчання, проживання, дозвілля, від можливостей дуального навчання, проходження практик, а також перспектив працевлаштування. Щоб зорієнтуватися у вирі інформації, на поміч ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орієнтир для вступників 10 травня 2023

Ще одна докторка філософії зі спеціальності «Харчові технології» з’явилася в університеті

На засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.004 відбувся захист дисертаційної роботи Ольги Дзигар на здобуття освітнього ступеня доктора філософії. Засідання ради, роботу якої очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, відбулося онлайн у режимі реального часу. У дисертаційній робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна докторка філософії зі спеціальності «Харчові технології» з’явилася в університеті 26 лютого 2021

Івент від кафедри економічної теорії – зустріч із випускницею-фахівчинею провідної європейської компанії

За ініціативи завідувачки кафедри економічної теорії Ольги Соломки 17 грудня 2020 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів освіти першого та другого курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління і викладачів кафедри з менеджером з розвитку бізнесу Європейської Бізнес Асоціації Валерією Кушнерчук, яка є випускницею НУХТ за спеціальніст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Івент від кафедри економічної теорії – зустріч із випускницею-фахівчинею провідної європейської компанії 17 грудня 2020