Н У Х Т

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти…

15 листопада 2019

З маніпуляційними техніками в управлінні персоналом познайомилися наші студенти…

Професор кафедри економіки праці та менеджменту Олена Драган організувала для управлінців персоналом 4 курсу майстер-клас із психологом Євгенією Ейсмонт. У професійні практиці Євгенії – групові та індивідуальні психологічні консультації співробітників і топ-менеджерів відомих компаній. Зараз вона працює в освітньому проекті – школі Claris Verbis, фундаторкою якою є актриса, телеведуча і керівниця кулінарної студії «Картата Потата» Даша Малахова.

Гостя кафедри розповіла студентам про використання нейролінгвістичного програмування в копірайтингу, як то вибір правильного фрейму для посилення дії заголовку, трюїзми, стимулюючі дієслова та інші прийоми, що підвищують конверсію будь-яких текстів: рекламних, ЗМІ, оферів, а також текстів вакансій. Майбутні ейчари з’ясували, як за допомогою НЛП складаються LAB-профілі посад, здійснюється SWOT-аналіз кандидата на інтерв’ю, які слова-маркери переконають його у необхідності погодитися на пропозицію роботодавця, про принцип дії трьох «так» Дейла Корнегі у підборі та мотивації персоналу, маніпуляційні техніки в навчанні менеджерів з продажу і роботі рекрутерів.

Логічним завершенням зустрічі стали рекомендації Євгенії студентам-ейчарам щодо літератури в галузі психології, менеджменту та бізнес-освіти, з якою варто ознайомитись, а також поради зі створення позитивних афірмацій для кар’єри і самореалізації.  

Опублікований: 15-11-2019
Читайте також:
Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Уміння адаптуватися до змін – ключова якість сучасного освітнього процесу. Кафедра технології оздоровчих продуктів продемонструвала свою готовність до викликів часу, активно впроваджуючи новітні методи навчання, такі як цифровий сторітейлінг, щоб забезпечити високий рівень навчання та залучити здобувачів навіть у дистанційному форматі. Один із при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів 04 березня 2024

Профорієнтаційний листопад на кафедрі технології цукру і підготовки води

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води невпинно працюють над залученням до вступу на навчання кращих випускників шкіл. Тож із метою розповісти про майбутні перспективи навчання в Національному університеті харчових технологій вони вирушили на профорієнтаційні зустрічі до двох загальноосвітніх навчальних закладів: Гоголівської середньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний листопад на кафедрі технології цукру і підготовки води 21 листопада 2018

Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп»

Кожному майбутньому біотехнологу важливо не тільки отримувати теоретичну інформацію на лекціях, але і бачити наживо технологічні процеси, обладнання, що підкріплює мотивацію до подальшого навчання, допомагає кращому розумінню матеріалу, та, як наслідок, сприяє становленню висококваліфікованого фахівця. Тож, нещодавно магістранти та студенти 4 курсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп» 02 жовтня 2023

Здобувачам НУХТ призначені Президентські стипендії

Відповідно до Указу Президента України наказом Міністерства освіти і науки України №959 призначені академічні стипендії Президента України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2023/2024 навчального року. Серед відзначених і студенти-відмінники нашого університету: Софія Бойко, Юлія Кучеренко (обидві – Навчально-науковий інженерно-технічний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачам НУХТ призначені Президентські стипендії 20 вересня 2023