Н У Х Т

З функціональними можливостями спеціалізованої програми для електрики знайомилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту

20 квітня 2023

З функціональними можливостями спеціалізованої програми для електрики знайомилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту

19 квітня 2023 року ПрАТ «АРКАДА» організувало вебінар «Проєктування електричних систем з динамічним створенням схемотехнічної документації в AutoCADElectrical», до якого долучилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту.

Експерти компанії розповіли про функціональні можливості AutoCADElectrical – спеціалізованої програми для електрики, яка дозволяє швидко проєктувати й отримувати електротехнічну документацію.

На прикладі проєктування системи управління освітленням експерти розповіли, як швидко розпочати проєкт в AutoCADElectrical і максимально використати можливості програми з автоматизації електротехнічних задач.

Фахівці розповіли, як за допомогою вбудованих бібліотек символів і функцій автоматичної нумерації елементів можна швидко створювати схеми та зменшувати час на рутинні операції.

Також на вебінарі була продемонстрована параметрична генерація програмованого логічного контролера (PLC) та робота з багаторівневими клемами (з'єднувальними блоками).

Представлені матеріали викликали активне обговорення. Експерти надали аргументовані та переконливі відповіді на запитання аудиторії.

Колектив кафедри електропостачання і енергоменеджменту щиро вдячний спеціалістам ПрАТ «АРКАДА за цікавий онлайн-захід і сподівається на подальші плідні й творчі зустрічі. 

Опублікований: 20-04-2023
Читайте також:
Цикл відкритих лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато!

14 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося лекційне заняття з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг» на тему «Конструкційні матеріали, що допущені до використання при проєктуванні технологічного обладнання харчових виробництв», яке доцент кафедри Богдан Пащенко провів для здобувачів-бакалаврі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл відкритих лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато! 15 жовтня 2025

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Днями завершилася виробнича практика магістрантів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» на провідних підприємствах галузі. Практичну підготовку здобувачів освіти забезпечують кращі готельні та ресторанні підприємства, з якими випускова кафедра підтримує стійке партнерство, засн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нову якість сервісу опанували під час виробничої практики магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 07 липня 2025

Профорієнтаційний рекорд кафедри біотехнології і мікробіології

Справжнім профорієнтаційним рекордом відзначилася п’ятниця 19 жовтня завдяки зусиллям викладачів і студентів кафедри біотехнології і мікробіології. У цей день профорієнтаційні заходи відбулися у трьох середніх навчальних закладах м. Києва. Зокрема, доцент кафедри Вікторія Красінько разом із завідувачем підготовчого відділення Центру моніторингу як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний рекорд кафедри біотехнології і мікробіології 22 жовтня 2018

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 листопада 2021