Н У Х Т

З функціональними можливостями спеціалізованої програми для електрики знайомилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту

20 квітня 2023

З функціональними можливостями спеціалізованої програми для електрики знайомилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту

19 квітня 2023 року ПрАТ «АРКАДА» організувало вебінар «Проєктування електричних систем з динамічним створенням схемотехнічної документації в AutoCADElectrical», до якого долучилися викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту.

Експерти компанії розповіли про функціональні можливості AutoCADElectrical – спеціалізованої програми для електрики, яка дозволяє швидко проєктувати й отримувати електротехнічну документацію.

На прикладі проєктування системи управління освітленням експерти розповіли, як швидко розпочати проєкт в AutoCADElectrical і максимально використати можливості програми з автоматизації електротехнічних задач.

Фахівці розповіли, як за допомогою вбудованих бібліотек символів і функцій автоматичної нумерації елементів можна швидко створювати схеми та зменшувати час на рутинні операції.

Також на вебінарі була продемонстрована параметрична генерація програмованого логічного контролера (PLC) та робота з багаторівневими клемами (з'єднувальними блоками).

Представлені матеріали викликали активне обговорення. Експерти надали аргументовані та переконливі відповіді на запитання аудиторії.

Колектив кафедри електропостачання і енергоменеджменту щиро вдячний спеціалістам ПрАТ «АРКАДА за цікавий онлайн-захід і сподівається на подальші плідні й творчі зустрічі. 

Опублікований: 20-04-2023
Читайте також:
Інноваційні технології хлібобулочних виробів для ресторанних підприємств презентувала магістрантам науковиця і фахівчиня-практик

16 жовтня 2023 р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» відбувся лекторій «Інноваційні технології хлібобулочних виробів. Використання інгредієнтів INVENTIS TM для виготовлення хлібобулочних виробів у закладах ресторанног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології хлібобулочних виробів для ресторанних підприємств презентувала магістрантам науковиця і фахівчиня-практик 16 жовтня 2023

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи

20 травня на кафедру готельно-ресторанної справи завітав директор з маркетингу та розвитку Східної Європи швейцарської групи освітніх закладів SEG (Swiss Education Group), до якої входить 5 рейтингових університетів, Горан Йорданов. У теплій атмосфері гостя зустріли в.о. завідувача кафедри Віктор Доценко, доцент кафедри Віта Цирульнікова і старший...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи 22 травня 2019

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів

У захоплюючий світ, де мікроорганізми творять свої маленькі дива, вирушили учні ліцею №242 на майстер-класі, який відбувся в одній із навчальних лабораторій кафедри біотехнології і мікробіології. Старший викладач кафедри Віктор Удимович розпочав із теоретичної частини, де учасники ознайомилися з будовою мікроскопа, його принципами роботи та особли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з харчової біотехнології для київських ліцеїстів 02 грудня 2024

Високі результати продемонстрували наші магістрантки у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік»

II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управлінський облік» відбувся 16-18 травня 2018 р. на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». У конкурсі взяли участь студенти з понад 50 провідних вищих навчальних закладів України, в яких готують фахівців за спеціальністю «Облік і опод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високі результати продемонстрували наші магістрантки у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управлінський облік» 23 травня 2018