Н У Х Т

Вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет

25 серпня 2023

Вступники до магістратури отримали рекомендації до зарахування на бюджет

За результатами конкурсного відбору оприлюднено рейтингові списки вступників, рекомендованих для зарахування до магістратури на бюджетну форму навчання.

У електронних кабінетах вступників, які отримали рекомендацію на бюджетне місце, навпроти однієї із заяв статус змінився з «Допущено» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за державним (регіональним) замовленням».

Якщо вступник хоче навчатися саме в тому закладі вищої освіти й за тією заявою, за якою отримав рекомендацію до вступу, він повинен до 18:00 29 серпня підтвердити вибір місця навчання (як це зробити – за посиланням); виконати вимоги до зарахування, передбачені Правилами прийому до обраного закладу освіти; укласти із вишем договір про навчання.

Якщо вступник не виконає ці кроки у встановлені терміни, рекомендація на бюджет анулюється, і він втратить право на бюджетне місце у цьому році.

У вступників, що виконають усі вимоги до зарахування, статус заяви зміниться на «Включено до наказу». Накази про зарахування вступників на бюджет будуть підписані ректором Олександром Шевченком 31 серпня.

Заяви вступників, що не отримали рекомендацію на бюджет, автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Рекомендації на контракт надаватимуться з 30 серпня.

Переведення на вакантні бюджетні місця й на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів вступників, зарахованих на контракт, має відбутися не пізніше 8 вересня.

Нагадаємо, у 2023 році усі бюджетні місця магістратури розподіляються за алгоритмом адресного розміщення. Це означає, що вступник зможе отримати тільки одну рекомендацію на бюджет, зокрема в заяві, що подана на фіксовану конкурсну пропозицію.

Уся актуальна й оперативна інформація щодо вступу у меню Вступнику – Вступ 2023 нашого сайту.

Опублікований: 25-08-2023
Читайте також:
Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

З метою обговорення та проведення локального моніторингу освітніх програм, на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося розширене засідання робочих груп. До перегляду були представлені програми підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр» – міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові  та крафтові технології для HoReCaв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення магістерських освітніх програм кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 01 лютого 2023

Вручено сертифікати випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Протягом двох місяців, з 19 вересня по 15 листопада, під керівництвом професорки кафедри Тетяни Сильчук слухачі програми вивчали особливості функціонування підприємств готельно-ресторанног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручено сертифікати випускникам сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 22 листопада 2024

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу

29 жовтня 2019 року відбулася відкрита лекція «Природно-антропогенні рекреаційно-туристичні ресурси» к.г.н., доцента кафедри туристичного і готельного бізнесу Олени Харченко з дисципліни «Туристичне краєзнавство» для здобувачів 2 курсу спеціальності 242 «Туризм». Основні питання, розглянуті під час лекції – поняття про об’єкти природно-заповідного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий викладацький рівень демонструють викладачі кафедри туристичного і готельного бізнесу 30 жовтня 2019

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Що єднає краще за все? Усі, хто скаже – спільні інтереси, вподобання й прагнення, одна мета, відданість своїй справі й однодумцям, буде правий. А ще – традиції. Не важливо, наскільки вони давні, головне, що вони є, і краще за будь що вони об’єднують і родини, і колективи, і цілі покоління. І вже цілі покоління випускників і нинішніх студентів факул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Home edition» – VIII Кулінарний конкурс факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 24 червня 2020