Н У Х Т

Віват, магістри-хімтехнологи-2024!

27 лютого 2024

Віват, магістри-хімтехнологи-2024!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 14, 16, 20 і 21 лютого 2024 року відбулися публічні захисти 22 кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

Оцінювала роботи екзаменаційна комісія у складі: к.х.н. доцентки кафедри аналітичної хімії Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ліонелі Зінько (головчиня ЕК), д.х.н., професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, доценток кафедри – к.т.н. Олени Подобій і к.х.н. Тетяни Бойчук, секретарки комісії – к.т.н., доцентки Олесі Романової.

Уже традиційно на захисти завітали і роботодавці, цього року це був представник кампанії TAT FOOD TECHNOLOGY Сергій Шилко, а також викладачі кафедри – доценти Ігор Фесич і Галина Біла.

Представлені до захисту роботи мали значну практичну цінність, оскільки більшість магістрантів уже працюють за спеціальністю у провідних фармацевтичних компаніях і на підприємствах харчової та косметичної галузей.

Не зважаючи на складні умови воєнного стану, усі здобувачі виконали кваліфікаційні роботи на високому науково-практичному рівні, пройшли апробації на вітчизняних і закордонних міжнародних наукових конференціях. Роботи є практико-орієнтованими, виконані на актуальні теми, доробок трьох студенток має акт впровадження результатів НДР у виробництво: Марії Гончар (керівниця – к.т.н., доцентка Олеся Романова), Катерини Захарової (керівниця – к.х.н., доцентка Тетяна Бойчук), Анастасії Куць (керівниця – к.х.н., доцентка Галина Біла).

Магістерські дослідження окремих випускників були рекомендовані до впровадження в освітній процес – Алли Таволжан (керівниця – к.х.н., доцентка Тетяна Бойчук), Марії Кононенко і Володимира Смольницького (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Подобій), Сергія Книша (керівник – д.х.н. професор Михайло Мілюкін) та Христини Перпети (керівник – к.х.н., доцент Ігор Фесич).

Екзаменаційна комісія високо оцінила представлені дослідження й одноголосно присвоїла усім здобувачам освітню кваліфікацію «Магістр з хімічної технології та інженерії» за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Двоє здобувачок – Алла Таволжан і Марія Кононенко (денна форма навчання) рекомендовані до отримання диплому з відзнакою.

Теплі слова вдячності лунали від здобувачів освіти на адресу викладачів кафедри, членів комісії і голови ЕК Ліонелі Зінько.

Професорсько-викладацький склад кафедри щиро вітає випускників магістратури з цією важливою подією у житті і запрошує на навчання до аспірантури!

Кожен захист став можливим завдяки мужнім збройнім силам України, що боронять нашу Батьківщину від загарбника – російської федерації! Слава Україні! Героям слава!

Опублікований: 27-02-2024
Читайте також:
Академічна доброчесність – невід’ємна складова освітнього процесу!

Наші студенти-біотехнологи продовжують навчатися та впевнено крокувати до омріяного диплома бакалавра з біотехнології та біоінженерії, а дотримання академічної доброчесності є невід’ємною складовою освітнього процесу, особливо під час написання курсових робіт і проєктів, як складових кваліфікаційної роботи. У останні зимові дні гарантка освітньо-п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – невід’ємна складова освітнього процесу! 01 березня 2023

Досвід міжнародного співробітництва

Після довготривалого проходження виробничої практики у Болгарії повернулися студенти груп кулінарного та готельного-ресторанного напряму підготовки Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету. Практика проходить у рамках програми міжнародного співробітництва між готельно-ресторанними комплексами Болгарії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід міжнародного співробітництва 13 жовтня 2021

Рішення проблем світового масштабу – у наукових дослідженнях магістрантів-біотехнологів

На базі Львівського національного університету ім. Івана Франка в Інституті біології клітини НАН України відбулася ХV міжнародна наукова конференція студентів і аспірантів «Молодь і поступ біології», присвячена 135-й річниці від дня народження Я. Парнаса. У конференції взяли участь 294 науковці, серед яких магістрантка кафедри біотехнології і мікр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рішення проблем світового масштабу – у наукових дослідженнях магістрантів-біотехнологів 16 травня 2019

Студенти університету – призери Чемпіонату світу з футзалу

19-26 серпня у Казахстані відбувся Чемпіонат світу серед студентів із футзалу, участь у якому взяли чоловіча та жіноча студентські збірні України. До складу обох українських збірних увійшли і студенти НУХТ – Віталій Дзюба, Ганна Сидоренко і Анастасія Чиженок. Наші збірники продемонстрували високий клас майстерності – жіноча збірна в груповому раун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету – призери Чемпіонату світу з футзалу 27 серпня 2018