Н У Х Т

Віват, магістри-хімтехнологи-2024!

27 лютого 2024

Віват, магістри-хімтехнологи-2024!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 14, 16, 20 і 21 лютого 2024 року відбулися публічні захисти 22 кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

Оцінювала роботи екзаменаційна комісія у складі: к.х.н. доцентки кафедри аналітичної хімії Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ліонелі Зінько (головчиня ЕК), д.х.н., професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, доценток кафедри – к.т.н. Олени Подобій і к.х.н. Тетяни Бойчук, секретарки комісії – к.т.н., доцентки Олесі Романової.

Уже традиційно на захисти завітали і роботодавці, цього року це був представник кампанії TAT FOOD TECHNOLOGY Сергій Шилко, а також викладачі кафедри – доценти Ігор Фесич і Галина Біла.

Представлені до захисту роботи мали значну практичну цінність, оскільки більшість магістрантів уже працюють за спеціальністю у провідних фармацевтичних компаніях і на підприємствах харчової та косметичної галузей.

Не зважаючи на складні умови воєнного стану, усі здобувачі виконали кваліфікаційні роботи на високому науково-практичному рівні, пройшли апробації на вітчизняних і закордонних міжнародних наукових конференціях. Роботи є практико-орієнтованими, виконані на актуальні теми, доробок трьох студенток має акт впровадження результатів НДР у виробництво: Марії Гончар (керівниця – к.т.н., доцентка Олеся Романова), Катерини Захарової (керівниця – к.х.н., доцентка Тетяна Бойчук), Анастасії Куць (керівниця – к.х.н., доцентка Галина Біла).

Магістерські дослідження окремих випускників були рекомендовані до впровадження в освітній процес – Алли Таволжан (керівниця – к.х.н., доцентка Тетяна Бойчук), Марії Кононенко і Володимира Смольницького (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Подобій), Сергія Книша (керівник – д.х.н. професор Михайло Мілюкін) та Христини Перпети (керівник – к.х.н., доцент Ігор Фесич).

Екзаменаційна комісія високо оцінила представлені дослідження й одноголосно присвоїла усім здобувачам освітню кваліфікацію «Магістр з хімічної технології та інженерії» за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Двоє здобувачок – Алла Таволжан і Марія Кононенко (денна форма навчання) рекомендовані до отримання диплому з відзнакою.

Теплі слова вдячності лунали від здобувачів освіти на адресу викладачів кафедри, членів комісії і голови ЕК Ліонелі Зінько.

Професорсько-викладацький склад кафедри щиро вітає випускників магістратури з цією важливою подією у житті і запрошує на навчання до аспірантури!

Кожен захист став можливим завдяки мужнім збройнім силам України, що боронять нашу Батьківщину від загарбника – російської федерації! Слава Україні! Героям слава!

Опублікований: 27-02-2024
Читайте також:
Гостьова лекція від експерта про перехід до циркулярної економіки

На кафедрі автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління в рамках дисципліни «Стратегія цифровізації підприємств» відбулася гостьова лекція «Перехід до циркулярної економіки», яку прочитав відомий в Україні експерт по циркулярній економіці, виконавчий директор і аналітик даних Waste Ukraine Analytics Андрій Гнап. Лекція відбулася у фо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від експерта про перехід до циркулярної економіки 08 листопада 2023

Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа»

25 березня відбулися захисти кваліфікаційних робіт магістрів здобувачів заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти відбулася у формі публічного захисту кваліфікаційної роботи дистанційно з використанням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася атестація здобувачів магістерського рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» 26 березня 2021

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів

У херсонському видавництві «Олді-плюс» вийшов друком навчальний посібник «Обладнання закладів ресторанного господарства. Оцінка технічного рівня», до авторського колективу якого увійшли доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко. У навчальному посібнику в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком ще один навчальний посібник наших викладачів 27 липня 2018

Для зручності здобувачів викладачі випускових кафедр переводять навчальні посібники у електронний формат

Усупереч російській агресії, навчальний процес у навчальних закладах України триває. Триває він і у нашому університеті. Адміністрація, викладачі і співробітники роблять усе можливе аби полегшити здобувачам освіти доступ до фахових знань. Наразі викладачі кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління для полегшення вивчення ма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Для зручності здобувачів викладачі випускових кафедр переводять навчальні посібники у електронний формат 13 квітня 2022