Н У Х Т

Віват, магістри-хімтехнологи-2024!

27 лютого 2024

Віват, магістри-хімтехнологи-2024!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 14, 16, 20 і 21 лютого 2024 року відбулися публічні захисти 22 кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

Оцінювала роботи екзаменаційна комісія у складі: к.х.н. доцентки кафедри аналітичної хімії Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ліонелі Зінько (головчиня ЕК), д.х.н., професора кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Михайла Мілюкіна, доценток кафедри – к.т.н. Олени Подобій і к.х.н. Тетяни Бойчук, секретарки комісії – к.т.н., доцентки Олесі Романової.

Уже традиційно на захисти завітали і роботодавці, цього року це був представник кампанії TAT FOOD TECHNOLOGY Сергій Шилко, а також викладачі кафедри – доценти Ігор Фесич і Галина Біла.

Представлені до захисту роботи мали значну практичну цінність, оскільки більшість магістрантів уже працюють за спеціальністю у провідних фармацевтичних компаніях і на підприємствах харчової та косметичної галузей.

Не зважаючи на складні умови воєнного стану, усі здобувачі виконали кваліфікаційні роботи на високому науково-практичному рівні, пройшли апробації на вітчизняних і закордонних міжнародних наукових конференціях. Роботи є практико-орієнтованими, виконані на актуальні теми, доробок трьох студенток має акт впровадження результатів НДР у виробництво: Марії Гончар (керівниця – к.т.н., доцентка Олеся Романова), Катерини Захарової (керівниця – к.х.н., доцентка Тетяна Бойчук), Анастасії Куць (керівниця – к.х.н., доцентка Галина Біла).

Магістерські дослідження окремих випускників були рекомендовані до впровадження в освітній процес – Алли Таволжан (керівниця – к.х.н., доцентка Тетяна Бойчук), Марії Кононенко і Володимира Смольницького (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Подобій), Сергія Книша (керівник – д.х.н. професор Михайло Мілюкін) та Христини Перпети (керівник – к.х.н., доцент Ігор Фесич).

Екзаменаційна комісія високо оцінила представлені дослідження й одноголосно присвоїла усім здобувачам освітню кваліфікацію «Магістр з хімічної технології та інженерії» за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Двоє здобувачок – Алла Таволжан і Марія Кононенко (денна форма навчання) рекомендовані до отримання диплому з відзнакою.

Теплі слова вдячності лунали від здобувачів освіти на адресу викладачів кафедри, членів комісії і голови ЕК Ліонелі Зінько.

Професорсько-викладацький склад кафедри щиро вітає випускників магістратури з цією важливою подією у житті і запрошує на навчання до аспірантури!

Кожен захист став можливим завдяки мужнім збройнім силам України, що боронять нашу Батьківщину від загарбника – російської федерації! Слава Україні! Героям слава!

Опублікований: 27-02-2024
Читайте також:
Львівський коледж НУХТ реалізовує проєкт Програми Еразмус+ у Республіці Польща

Щоб рухатись уперед, потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх найближчих сусідів, які підтримують нас у нашій боротьбі. А ще – вивчати їхній досвід розбудови громадянського суспільства, культуру, історію, звичаї та традиції. Європейський Союз у межах Програми Еразмус+ відкрив можливості участі та співпраці між закладами сфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Львівський коледж НУХТ реалізовує проєкт Програми Еразмус+ у Республіці Польща 04 листопада 2022

Постійне вдосконалення – принцип підходу при підготовці фахівців у НУХТ

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся щорічний захід, присвячений перегляду освітніх програм підготовки здобувачів освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». На розширеному засіданні робочих груп до перегляду були представлені: міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Lean-виробництво харчової продукції» підготовки магістра за спеціа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Постійне вдосконалення – принцип підходу при підготовці фахівців у НУХТ 30 січня 2023

Активний профорієнтаційний марафон від представників Приймальної комісії НУХТ

1 березня 2024 року представники Приймальної комісії НУХТ – відповідальна секретарка, в.о. завідувача кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Юлія Запорожець та член приймальної комісії, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідали загальноосвітні навчальні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активний профорієнтаційний марафон від представників Приймальної комісії НУХТ 01 березня 2024

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії

На базі Золотоніського коледжу ветеринарної медицини БНАУ відбулася І Обласна олімпіада з хімії серед студентів І курсів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації Черкаської області. Представники коледжів у чесній та наполегливій боротьбі змагалися за звання кращого хіміка. Студент групи МЕХ17 Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – призер обласної олімпіади з хімії 24 квітня 2018