Н У Х Т

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

19 лютого 2021

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів».

В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Роботи були подані вчасно на кафедру та супроводжувалися мультимедійним забезпеченням.

Екзаменаційну комісію очолив фахівець у галузі оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Віталій Корзун. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри, д.т.н., доцентка Олександра Нєміріч, д.т.н., професорка Наталія Фролова, к.т.н., доцентка Наталія Ющенко.

Цьогоріч здобувачі ОПП «Технології аюрведичних харчових продуктів» удосконалювали гарячі напої згідно з конституціями людей, розширювали асортимент борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів та сухих сніданків.

Комісія відзначила не лише високі знання здобувачів у обраних тематиках досліджень і теоретичну «підкованість» у питаннях, а й практичну обізнаність, оскільки деякі здобувачі працюють у цій сфері та мають на меті пропагувати аюрведичне харчування серед населення не лише України, а й світу.

За результатом захистів кваліфікаційних робіт усі магістранти отримали позитивні оцінки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх магістрів із технологій аюрведичних харчових продуктів і бажає творчого успіху та креативного мислення!

Опублікований: 19-02-2021
Читайте також:
Звітує ректор: відбулася Конференція трудового колективу університету

Добігає кінця календарний рік, а отже настав час ректорові Олександру Шевченку звітувати перед колективом університету щодо виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основних показників діяльності НУХТ за 2023 рік. Тож, 21 грудня у актовій залі відбулася Конференція трудового колективу універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітує ректор: відбулася Конференція трудового колективу університету 21 грудня 2023

Профорієнтаційна поїздка Київщиною

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Тарас Погорілий і Андрій Слюсенко та здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» Анастасія Ткаченко провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10-11 класів Таращанського академічного ліцею «Ерудит» і Таращанського академічного ліцею «Успіх» Таращанської міської ради К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна поїздка Київщиною 29 квітня 2024

Насичене стажування в рамках програми ERASMUS+

Триває стажування доцентки кафедри технології консервування Катерини Рубанки за програмою мобільності викладачів ERASMUS+ Teaching Staff Mobility в Uniwersytet Rzeszowski (Жешув, Польща). Викладачка розповіла студентам і викладачам Жешувського університету про НУХТ і наші потужні наукові школи, напрями наукових досліджень і заходи та платформи для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичене стажування в рамках програми ERASMUS+ 14 травня 2025

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології

Промайнули заклопотанні, складні дні і водночас хвилюючі митті захистів кваліфікаційних робіт здобувачів-біотехнологів бакалаврату заочної форми навчання. Екзаменаційна комісія за чотири дні захистів встигла оцінити 36 кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «бакалавр». Цьогоріч представлені кваліфікаційні роботи були різнобічні за нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінальний акорд бакалаврів кафедри біотехнології і мікробіології 15 лютого 2022