Н У Х Т

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

19 лютого 2021

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів».

В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Роботи були подані вчасно на кафедру та супроводжувалися мультимедійним забезпеченням.

Екзаменаційну комісію очолив фахівець у галузі оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Віталій Корзун. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри, д.т.н., доцентка Олександра Нєміріч, д.т.н., професорка Наталія Фролова, к.т.н., доцентка Наталія Ющенко.

Цьогоріч здобувачі ОПП «Технології аюрведичних харчових продуктів» удосконалювали гарячі напої згідно з конституціями людей, розширювали асортимент борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів та сухих сніданків.

Комісія відзначила не лише високі знання здобувачів у обраних тематиках досліджень і теоретичну «підкованість» у питаннях, а й практичну обізнаність, оскільки деякі здобувачі працюють у цій сфері та мають на меті пропагувати аюрведичне харчування серед населення не лише України, а й світу.

За результатом захистів кваліфікаційних робіт усі магістранти отримали позитивні оцінки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх магістрів із технологій аюрведичних харчових продуктів і бажає творчого успіху та креативного мислення!

Опублікований: 19-02-2021
Читайте також:
У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

Міністерство освіти і науки України презентувало звіт з моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням. Звіт не лише відображає статистику працевлаштування, а дає змогу оцінити ефективність освітніх програм у задоволенні реальних потреб ринку пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників! 16 квітня 2024

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

 На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття асистента кафедри Андрія Боярчука з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» для студентів  3 курсу спеціальності  «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Відкрите заняття було присвячене аналізу пива. Студенти разом із викладачем визначали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 березня 2018

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулася гостьова лекція експертки з питань оброблення м’яса, виробництва м’ясних продуктів і картопляних виробів Світлани Наливайко. Пані Світлана, досвідчена підприємиця з міжнародним досвідом і директорка підприємства, поділилася зі здобувачами груп ХЧ-4-2, ХЧ-4-3ск, ХЧ-4-4 , ХМ-1-7 М, ТЖ-1-3М д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки 05 листопада 2024

МОН оприлюднило розподіл держзамовлення на кожну спеціальність і виш

На сайті МОН розміщений розподіл місць державного замовлення для вишів, що знаходяться в сфері управління Міністерства освіти і науки.  Зокрема, там є інформація про обсяги для широкого конкурсу, на фіксовані місця держзамовлення на бакалаврів, молодших спеціалістів, робітничі кадри за професіями загальнодержавного значення, прийому до докторантур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оприлюднило розподіл держзамовлення на кожну спеціальність і виш 16 липня 2018