Н У Х Т

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

19 лютого 2021

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів».

В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Роботи були подані вчасно на кафедру та супроводжувалися мультимедійним забезпеченням.

Екзаменаційну комісію очолив фахівець у галузі оздоровчого харчування, доктор медичних наук, професор, головний науковий співробітник ДУ «Інститут громадського здоров’я ім. О.М. Марзєєва» Віталій Корзун. До складу комісії увійшли завідувачка кафедри, д.т.н., доцентка Олександра Нєміріч, д.т.н., професорка Наталія Фролова, к.т.н., доцентка Наталія Ющенко.

Цьогоріч здобувачі ОПП «Технології аюрведичних харчових продуктів» удосконалювали гарячі напої згідно з конституціями людей, розширювали асортимент борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів та сухих сніданків.

Комісія відзначила не лише високі знання здобувачів у обраних тематиках досліджень і теоретичну «підкованість» у питаннях, а й практичну обізнаність, оскільки деякі здобувачі працюють у цій сфері та мають на меті пропагувати аюрведичне харчування серед населення не лише України, а й світу.

За результатом захистів кваліфікаційних робіт усі магістранти отримали позитивні оцінки.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх магістрів із технологій аюрведичних харчових продуктів і бажає творчого успіху та креативного мислення!

Опублікований: 19-02-2021
Читайте також:
Проблеми якості питної води в України обговорили учасники ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції

14-15 листопада 2019 року в університеті відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водопідготовки». Науковий захід за підтримки Асоціації виробників мінеральних та питних вод України організував і провів колектив кафедри технології цукру та підготовки води з нагоди 135-річчя Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми якості питної води в України обговорили учасники ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції 18 листопада 2019

Високий рівень фахової підготовки підтверджено!

18-23 червня 2025 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» денної форми здобуття освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли в.о. завідува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень фахової підготовки підтверджено! 26 червня 2025

НУХТ на шляху до європейських стандартів

Днями директорка Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності Олена Подобій, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін та асистентка цієї ж кафедри Марія Омельченко взяли участь у вебінарі «Транскордонне забезпечення якості у вищій освіті України: поради для українських університетів», присвяченом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ на шляху до європейських стандартів 17 вересня 2025

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Триває період дистанційного навчання, проте викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування активно займаються профорієнтаційною роботою. Зокрема, старші викладачі Олена Кохан і Лариса Яненко заохочують студентів університету відвідувати рідні школи аби розповісти нинішнім школярам про своє студентське життя, навчання в університеті, резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування 14 лютого 2018