Н У Х Т

Випуск молодих спеціалістів

09 липня 2021

Випуск молодих спеціалістів

У Смілянському технологічному фаховому коледжі нашого університету відбулися урочистості, присвячені випуску 133 молодих спеціалістів.

Першими на сцені актової зали коледжу з’явилися випускники відділення «Інформаційних технологій та машинобудування», яких привітав директор коледжу Олександр Хоменко, а завідувачка відділення Наталія Руденко вручила дипломи випускникам спеціальностей «Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва», «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» і «Комп’ютерні науки».

Серед 50 випускників відділення 4 здобувача освіти отримали дипломи з відзнакою: Олександр Хільченко (група МЕХ17), Софія Касян (група ОМР17), Єлізавета Діброва та  Анна Чеснюк (група ПСК17).

Уже стало традицією відзначати найяскравіших особистостей серед випускників коледжу почесними званнями. Серед випускників цього відділення у номінації «Зірка коледжу» почесне звання отримала Анна Заскалета (група МЕХ17). Саме вона стала «Кращою акторкою» на Всеукраїнському фестивалі молодіжних театрів «Крила-2019», також Анна була постійною учасницею соціального театру «Маска», а її фотороботи неодноразово визнавалися найкращими на різнорівневих конкурсах. 

Грамотою відділу молоді та спорту Смілянської міської ради за активну  участь у житті міста була нагороджена Софія Касян (група ОМР17), яка у 2020-2021 н.р. стала стипендіатом Президента України.

Продовжили свято 28 випускників відділення «Промислових технологій», серед яких 2 випускниці отримали дипломи з відзнакою Ірина Товстоп’ят та Антоніна Трощенко (група ВХК17). Випускників спеціальності «Харчові технології» та їхніх батьків привітала заступниця директора з навчально-виховної роботи Олена Кикоть, а завідувачка відділення Віта Ружин вручила дипломи. 

Дружню та активну групу дівчат і юнаків, спеціалістів, від професіоналізму яких залежить якість харчової продукції, життя та здоров’я людей привітала і їх класна мама Ольга Дем’яненко.

Серед представників «солодкої професії» та найсмачніших кондитерських виробів також були зірки. Грамотою відділу молоді та спорту Смілянської міської ради за активну  участь у житті міста та регіону був нагороджений голова студентського самоврядування коледжу Артем Трамбовецький (група ВХК17),  який також виборов перемогу в номінації «Зірка - Громадський лідер».

За постійну участь у художній самодіяльності коледжу, міста та регіону звання «Зірка коледжу» отримала Альона Олещенко.

До речі, взимку, під час дистанційного навчання, з цього ж відділення отримала дипломи група менеджерів. Серед дванадцяти випускників економічної спеціальності Анна Бойко та Анна Кирій отримали дипломи з відзнакою. Безперечно, що велику роль в успішному завершенні навчання в умовах карантину відіграли згуртованість і зібраність випускників групи ОРГ17, високий професіоналізм викладачів коледжу та один із кращих  класних керівників - Вікторія Гаража.

Урочистості з нагоди випуску молодих спеціалістів завершувало відділення «Комп’ютерно-інтегрованих технологій та адміністрування».

Заступниця директора з навчально-методичної роботи Людмила Ляшенко привітала 48 випускників і вручила грамоти від відділу молоді та спорту Смілянської міської ради Михайлу Романчуку (група КВП17) і Станіславу Хом’якову (група ОКС17), який також отримав диплом із відзнакою та виборов звання «Зірка коледжу». Протягом  усього періоду навчання він був незмінним ведучим всіх свят і заходів у коледжі, активістом студентського самоврядування та спортсменом, який неодноразово представляв навчальний заклад на різнорівневих змаганнях.

Приємно відзначити й інших випускників, які завершили навчання та отримали дипломи з відзнакою: Анастасію Передерій (група МД18) і Михайла Васюру (група КВП17).

Дипломи випускникам вручала завідувачка відділення Ніна Кулинич.

Класні керівниці Тетяна Зінченко (група МД18), Олександр Кикоть (група КВП17) та Ольга Стеблина (група ОКС17) подякували випускникам і батькам, викладачам і працівникам коледжу за якісну роботу. 

Протягом свята випускників також вітали вокалісти студії «Шанс» під керівництвом Олександра Артемова, а також ведучі Станіслав Хом’яков і Софія Ніколаєнко.

Дорогі випускники! Бажаємо вам легкої подальшої дороги й успіхів у всьому!

Опублікований: 09-07-2021
Читайте також:
Кращий спосіб опанувати майбутню професію відшукали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Самостійна практична діяльність – кращий спосіб опанувати майбутню професію. Тому традиційно на кафедрі туристичного та готельного бізнесу організована виробнича екскурсійна практика для студентів 3-го курсу спеціальності 242 «Туризм» на основі компетенцій з  дисципліни «Організація туризму (Екскурсійна діяльність)». Головним завданням  другого ет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращий спосіб опанувати майбутню професію відшукали на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 22 червня 2018

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і ректорату університету. Він проводився серед студентів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим термін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився 16 квітня 2019

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю

30 березня відбувся онлайн майстер-клас «Як боротися зі стресом в умовах невизначеності?». Захід провела тренер Ольга Назарук (LLC TRIGLAV INTERNATIONAL – стратегічний партнер Корпорації «Артеріум»). Вона вивчає проблему стресу вже 8 років, провела безліч тренінгів і готова ділитися практичними рекомендаціями, що є особливо актуальним у нинішній си...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради від професіонала отримали студенти факультету біотехнології та екологічного контролю 31 березня 2020

Новорічна практика гостинності

Напередодні новорічних свят здобувачі освіти групи ХТ-33 освітньо-професійної програми «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ у межах освітніх компонентів «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» та «Технологія виробництва кулінарної продукції» під керівництвом викладачок Яни Лапчук і Тетяни Семенюк приготували...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новорічна практика гостинності 02 січня 2025