Н У Х Т

Виконуючи магістерські роботи, біотехнологи-заочники реалізовують свої розробки на практиці

26 лютого 2019

Виконуючи магістерські роботи, біотехнологи-заочники реалізовують свої розробки на практиці

22 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали кваліфікаційні магістерські роботи студенти заочної форми навчання освітніх програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». На розгляд комісії, яку очолювала завідувач відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НААН України, д.т.н. Світлана Даниленко були представлені 12 магістерських робіт. Члени комісії відзначили високий рівень підготовки магістрів-біотехнологів заочної форми навчання, актуальність обраних тем, вдалі та інформаційні презентації.

Особливо вразила присутніх Анна Ошовська, яка працює інженером з якості у виробничій лабораторії ПрАТ «Карлсберг Україна». Виконуючи магістерську роботу «Використання молочнокислих бактерій в нетрадиційних сферах харчової промисловості», Анна реалізувала на практиці застосування молочнокислих бактерій у технології світлого пива, а також принесла зразки продукції для дегустації.

Троє студентів заочної форми захистили дипломні магістерські роботи на «відмінно», п’ятеро – з оцінкою «добре». Рішенням Екзаменаційної комісії усім студентам був присуджений освітній ступінь «магістр».

Отож, підсумки захистів магістерських робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології – упродовж трьох днів були захищені 39 магістерських робіт студентів денної та заочної форми навчання: 16 – на «відмінно», 17 – з оцінкою «добре», а 9 студентів були рекомендовані до отримання дипломів із відзнакою.

Вітаємо магістрів і бажаємо їм творчої наснаги та підкорення нових щаблів професійного розвитку!

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
Відкриття Біотехнологічних студій НУХТ

Сьогодні в університеті стартував унікальний проєкт – весняні Біотехнологічні студії, що реалізується за підтримки фармацевтичної компанії «Артеріум». Цей захід Корпорація «АРТЕРІУМ» підтримує вже третій рік поспіль! З самого ранку здобувачі освіти і викладачі зустрічали учасників – старшокласників, студентів коледжів і ліцеїв, які цікавляться біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриття Біотехнологічних студій НУХТ 24 березня 2025

У дружній атмосфері спілкування однодумців відбулося засідання секції «Технологія хліба, кондитерських макаронних виробів та харчових концентратів»

Понад 90 років в нашому університеті існує традиція на початку квітня проводити науковий захід, що об’єднує молодих науковців із різних куточків нашої країни та світу – Міжнародну наукову конференцію «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». 9 квітня викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У дружній атмосфері спілкування однодумців відбулося засідання секції «Технологія хліба, кондитерських макаронних виробів та харчових концентратів» 10 квітня 2025

Англомовний захід до Великодня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

22 квітня відбувся захід до Великодня, проведений викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Лебідь разом зі здобувачами наших навчально-наукових інститутів та факультетів. Не зважаючи на ситуацію, студенти охоче давали відповіді на різні запитання, обговорювали традиції свята, основні страви, історію походження та особист...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Англомовний захід до Великодня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 25 квітня 2022

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

У рамках виробничої практики здобувачі-першокурсники спеціальності 242 «Туризм» Аліна Тетеря, Альона Харченко, Вікторія Ступак, Діана Голованчук, Віка Юхименко 17 червня 2021 р. взяли безпосередню участь в організації та проведенні «Ukrainian Gastro Show» – події для кухарів, рестораторів та тих, хто цікавиться гастрономією. «Українська кухня. Осн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нетривіальна виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм» 18 червня 2021