Н У Х Т

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до Дня медитації

27 грудня 2024

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до Дня медитації

6 грудня 2024 р. Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 21 грудня Всесвітнім Днем Медитації. До його відзначення долучились викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка на запрошення ГО «Інститут Heartfulness» в Україні.

Медитація – стародавня практика, що виникла на території сучасної Індії тисячі років тому, з часом поширилась світом і вже давно вийшла за межі релігійних практик. На сьогодні медитація – засіб відновлення рівноваги у сучасному динамічному світі, досягнення спокою, здатності раціонально мислити, що сприяє зниженню стресу, збільшенню концентрації уваги, збереженню ментального здоров'я, покращенню взаємин у соціумі тощо. Практика медитації є корисною для дорослих і дітей, може проводитись індивідуально або у колективі.

Подія відбулася у приміщенні Посольства Індії в Україні за сприяння ГО «Інститут Heartfulness» в Україні та міжнародної громадська організація «Українсько-індійське товариство культурної та ділової співпраці «Україна – Індія». У заході взяли участь провідні вітчизняні та закордонні майстри, які познайомили аудиторію з особливостями різних технік медитації, поділилися власним досвідом їхнього застосування, у тому числі в реабілітації військовослужбовців після поранень, членів родин загиблих тощо.

Наші учасниці щиро вдячні організаторам заходу за запрошення!

Опублікований: 27-12-2024
Читайте також:
Заняття з англійської мови для викладачів НУХТ продовжуються в онлайн-форматі

Карантин – вимушений захід із певними обмеженнями, але не для вивчення іноземної мови. Саме тому завідувачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко та старші викладачки кафедри Олена Ковальова і Олена Варфоломєєва активно продовжують заняття з англійської мови для викладачів НУХТ в онлайн-форматі із використан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття з англійської мови для викладачів НУХТ продовжуються в онлайн-форматі 30 квітня 2020

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

У рамках дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» здобувачі освітнього ступеня магістра спеціальності «Готельно-ресторанна справа» мали чудову нагоду взяти участь у майстер-класі з приготування шоколадного фондану. На запрошення лекторки дисципліни, професорки Тетяни Сильчук кулінарний майстер-клас провів досвідчений Шеф ресторанів Рlease (ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти кулінарного мистецтва відкривають магістранти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 14 листопада 2024

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету щиро вітає з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай прийдешній рік наповнить ваше життя новими задумами та яскравими подіями, гармонією, благополуччям і щастям! Бажаємо вам у Новому році міцного здоров'я, любові, добра, вірних друзів, турботи й підтримки близьких людей. Нехай наступний рік буде ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив Науково-технічної бібліотеки університету вітає з новорічними святами 27 грудня 2019

Перші успішні кроки в науці першокурсників економічних спеціальностей

11 квітня 2024 року в рамках ювілейної 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» успішно відпрацювала секція «Економічна теорія». Учасники секції – здобувачі першого курсу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ під ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші успішні кроки в науці першокурсників економічних спеціальностей 15 квітня 2024