Н У Х Т

Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій

20 лютого 2025

Викладачі університету – на відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Наталія Ющенко та Ірина Силка 18 лютого відгукнулися на запрошення та взяли участь в урочистому відкритті навчально-виробничої лабораторії веганських ресторанних технологій LOVING HUT на базі Полтавського державного аграрного університету.

З вітальним словом до запрошених звернулися ректор ПДАУ Олександр Галич і проректор з міжнародних відносин, науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Олег Горб, які зазначили, що відкриття такої лабораторії стало можливим завдяки плідній співпраці ПДАУ з Supreme Master Ching Hai International Association та українськими партнерами.

Співзасновниця лабораторії і власниця кафе LOVING HUT (м. Київ) Ірина Балицька поінформувала аудиторію щодо діяльності Supreme Master Ching Hai International Association в Україні та за кордоном, про організовану під егідою цієї асоціації міжнародну мережу ресторанів LOVING HUT та успіх бренду в різних країнах світу.

Присутні на урочистому заході ознайомилися з облаштуванням навчально-виробничої лабораторії, представленої виробничою зоною і зоною обслуговування відвідувачів. Здобувачі під час навчальних занять у лабораторії, оснащеній сучасним устаткуванням, будуть опановувати сучасні технології веганських страв із залученням регіональної сировини.

Приємним сюрпризом стала дегустація веганських страв, приготованих у навчально-виробничої лабораторії фахівцями Supreme Master Ching Hai International Association.

Викладачі та науковці нашого університету щиро бажають успіхів Полтавському державному аграрному університету у реалізації цього проєкту, що стане важливим кроком до поширення культури веганського харчування в Україні, свідомого споживання корисних продуктів і дбайливого ставлення до довкілля.

Опублікований: 20-02-2025
Читайте також:
Досвід реалізації проектів Erasmus+ вивчала доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу

Доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Примак взяла участь у роботі тижня Erasmus+, присвяченого сучасним методикам написання проектних заявок для участі у проектах Erasmus+. Перший день заходу відбувся у КНУ імені Тараса Шевченка і був присвячений новим трендам і передовому досвіду реалізації проектів напередодні оголошення ново...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід реалізації проектів Erasmus+ вивчала доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу 07 листопада 2018

Університет бере участь в експериментальному проєкті із запровадження державних грантів

Наш університет уклав договір з МОН про участь в експериментальному проєкті із запровадження державних грантів. Цьогоріч наші вступники, які претендують на навчання на контракті, матимуть унікальну можливість отримати додаткову фінансову підтримку – державний грант. Це допоможе частково покрити вартість навчання на будь-якій бакалаврській програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет бере участь в експериментальному проєкті із запровадження державних грантів 02 серпня 2024

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Найбільша насолода для викладача університету – робота з відповідальною талановитою молоддю. А захист дипломних проектів – це той цікавий момент, коли наукові керівники хвилюються найбільше за своїх студентів. Цього разу захищалася незвична група механіків-фармацевтів: частина студентів вчилася в нашому університеті з першого курсу, а частина – пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед найкращих наших бакалаврів з інжинірингу фармацевтичних виробництв – випускники Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 11 червня 2020

Інновації в упаковці: знайомимося з трендами

Сучасні технології, сталий розвиток, функціональний дизайн та нові реалії споживчого ринку – саме ці теми стали центральними на конференції «Інновації в упаковці 2025», яка відбулася 5 червня і зібрала провідних експертів галузі, науковців і представників бізнесу задля обміну досвідом та пошуку ефективних рішень для майбутнього паковання. До участ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації в упаковці: знайомимося з трендами 06 червня 2025