Н У Х Т

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

30 квітня 2021

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

27-28 квітня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до дводенного онлайн-інтенсиву для HoReCa «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах», організованого Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини.

Спікерка, керівниця відділу маркетингу та комунікацій мережі Premier Hotels and Resort Тетяна Філіпович проаналізувала стан ринку готельно-ресторанного бізнесу в Україні, маркетингові та комунікаційні стратегії, операційний маркетинг (концепція маркетинг міксу, маркетинговий план, календар та бюджетування маркетингу). Поговорили про те, як змінився ресторанний ринок за останні кілька років і на що потрібно звертати увагу інвесторам та власникам готелів і ресторанів при просуванні свого продукту, SMM та робота з інфлюєнсерами. Зацікавила присутніх інформація щодо використання сучасних інструментів бенчмаркінгу з даними ринку пропозицій та послуг у цій сфері, роль бренд-платформи в успіху закладу, портрет цільової аудиторії, створення інсайтів шляхом вивчення споживачів готельних послуг.

Слухачі долучалися до дискусії, задаючи доповідачу запитання, які їх хвилювали. Зокрема, поцікавилися про особливості операційного, локального менеджменту, особливості їх організації, на що отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації від провідної фахівчині галузі.

Актуальна інформація щодо сучасного стану і тенденцій індустрії гостинності буде використана викладачами кафедри для оновлення змісту навчальних дисциплін і підвищення якості освітнього процесу. 

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів

У рамках роботи Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», яка в 2022 році відбувається уже у 88-е, на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів працює постерна сесія доповідей молодих науковців – здобувачів освітніх ступенів бакалавра, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці України долучаються до роботи 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15 квітня 2022

Вітання ректорату з Днем винахідника і раціоналізатора

Шановні колеги! Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. В 24-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання ректорату з Днем винахідника і раціоналізатора 12 вересня 2018

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів продовжує співпрацювати з Київською ОДА

У рамках співпраці нашого університету з Київською ОДА з розширення бази стейкхолдерів у київському регіоні для міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василь Пасічний 13 липня взяв участь у тренінгу із написання проєктів для отриман...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів продовжує співпрацювати з Київською ОДА 17 липня 2023

Від кадрових питань до закордонної практики здобувачів: плідно попрацювала вчена рада університету

25 квітня у залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Привітавши колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями, вчена рада приступила до розгляду питань порядку денного. Першими розглянули кадрові питання. Кандидатури на присвоєння вчених звань та для обрання на посади представила вчена секретарка Наталія Мельни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від кадрових питань до закордонної практики здобувачів: плідно попрацювала вчена рада університету 25 квітня 2024