Н У Х Т

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

30 квітня 2021

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи завжди перебувають у режимі life-long learning

27-28 квітня 2021 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до дводенного онлайн-інтенсиву для HoReCa «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах», організованого Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини.

Спікерка, керівниця відділу маркетингу та комунікацій мережі Premier Hotels and Resort Тетяна Філіпович проаналізувала стан ринку готельно-ресторанного бізнесу в Україні, маркетингові та комунікаційні стратегії, операційний маркетинг (концепція маркетинг міксу, маркетинговий план, календар та бюджетування маркетингу). Поговорили про те, як змінився ресторанний ринок за останні кілька років і на що потрібно звертати увагу інвесторам та власникам готелів і ресторанів при просуванні свого продукту, SMM та робота з інфлюєнсерами. Зацікавила присутніх інформація щодо використання сучасних інструментів бенчмаркінгу з даними ринку пропозицій та послуг у цій сфері, роль бренд-платформи в успіху закладу, портрет цільової аудиторії, створення інсайтів шляхом вивчення споживачів готельних послуг.

Слухачі долучалися до дискусії, задаючи доповідачу запитання, які їх хвилювали. Зокрема, поцікавилися про особливості операційного, локального менеджменту, особливості їх організації, на що отримали ґрунтовні відповіді та рекомендації від провідної фахівчині галузі.

Актуальна інформація щодо сучасного стану і тенденцій індустрії гостинності буде використана викладачами кафедри для оновлення змісту навчальних дисциплін і підвищення якості освітнього процесу. 

Опублікований: 30-04-2021
Читайте також:
Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі»

Студенти групи ТХ-3-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із наставником, доцентом кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анною Грищенко, відвідали «Майстерню карамелі» – унікальну мережу кондитерських в Україні. Майстри-карамельє Сергій та Юрій у присутності студентів виготовили карамель із рисунком «Вишень...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологію кондитерських виробів студенти опановували у «Майстерні карамелі» 22 листопада 2019

Успішні акредитації освітніх програм тривають: перша в університеті акредитація з визначенням «зразкова»!

17 травня 2022 року відбулося чергове засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому розглядалася акредитація освітньо-професійних та освітньо-наукових програм закладів вищої освіти. До протоколу засідання був внесений і розгляд акредитаційних справ нашого університету, що був відтермінований через військову агресі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні акредитації освітніх програм тривають: перша в університеті акредитація з визначенням «зразкова»! 23 травня 2022

Вебінар people-менеджерки мережі «FastCTO» для аспірантів і менеджерів-ейчарів

3 травня 2023 року відбувся вебінар «Виклики сучасного ринку праці. Управління персоналом на прикладі бостонської ІТ-компанії», який провела people manager at FastCTO Puerto de la Cruz (Canary Islands, Spain) Ольга Садула. У заході активну участь взяли аспіранти економічних спеціальностей та здобувачі освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр» освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар people-менеджерки мережі «FastCTO» для аспірантів і менеджерів-ейчарів 04 травня 2023

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм!

Ще шість освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти нашого університету були успішно акредитовані Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. На засіданні, що відбулося 30 травня, за результатами розгляду акредитаційних справ були одностайно ухвалені рішення щодо надання акредитації бакалаврським осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо з успішною акредитацією ще шістьох освітньо-професійних програм! 05 червня 2023