Н У Х Т

Викладачі діляться своїми методиками викладання

17 лютого 2023

Викладачі діляться своїми методиками викладання

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся методичний семінар «Інноваційні методи та технології навчання у контексті викладання дисципліни «Кінематика та динаміка машин».

Доповідач – доцент, к.т.н. Володимир Костін професійно окреслив нові підходи у навчанні в умовах війни. Лектор висвітлив основні завдання дисципліни, які полягають у наданні знань і умінь студентам, необхідних для опанування загальних методів дослідження будови, кінематики і динаміки механізмів і машин, навчанні науковим основам проєктування складних технічних систем.

Реалізація мети дисципліни вимагає трансформації програмних результатів навчання в дисциплінарні та адекватний відбір змісту навчальної дисципліни за цим критерієм. Колеги подякували доповідачу за цікавий матеріал і чекають на нові семінари.

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
#Farmak_Lab-2024: розроблення вітчизняних оригінальних лікарських засобів – актуальна тема фармгалузі

Магістранти кафедри біотехнології і мікробіології Богдана Короленко, Антон Полунін, Марія Проценко та бакалаври 4-го курсу Олександра Пархомова, Олександра Савчук, Катерина Овчаренко, Руслана Москаленко разом із наставницею, доценткою кафедри Інною Лич були запрошені до участі у освітньому проєкті Farmak_Lab_2024. «Фармак» – лідер із виробництва л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

#Farmak_Lab-2024: розроблення вітчизняних оригінальних лікарських засобів – актуальна тема фармгалузі 30 жовтня 2024

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій

Колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжує знайомити майбутніх вступників із освітніми програмами випускових кафедр. Відповідальний за профорієнтаційну роботу інституту, доцент Ігор Страшинський презентував слухачам Підготовчого відділення НУХТ лабораторну базу та матеріальне забезпечення навчального процесу кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з випусковою кафедрою Навчально-наукового інституту харчових технологій 03 квітня 2024

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів

Наукова робота – невід’ємна частина студентського життя. Цієї осені, як уже багато років поспіль, розпочинається черговий марафон наукових досліджень, а отже і написання тез на конференції, на яких кожний молодий науковець може представити свої наукові здобутки, а також обмінятися успіхами з однодумцям. Здобувачі різних освітніх ступенів (від бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маленькими кроками до світових наукових відкриттів 10 жовтня 2022

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

Здобувачі вищої освіти першого курсу спеціальності «Туризм» під час практичної роботи з дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» слухали ефір про англійські кулінарні традиції у передачі «У Своїй Тарілці» на радіо «Культура». Спікерка, шеф-кухарка та експертка з королівського етикету, авторка книги «Англійське Різдво. Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники 02 квітня 2021