Н У Х Т

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

30 липня 2018

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

Хоча літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток, наші викладачі завжди готові до активного спілкування з виробничниками. Адже бути в курсі всіх новацій, знайомитися з новими технологіями й обладнаннями, умовами виробництва й параметрами дотримання якості харчової продукції, а ще організовувати проходження нашими студентами практик і сприяти працевлаштуванню наших випускників на кращих підприємствах галузі – невід’ємна частина роботи нашого колективу. Тож викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 27 липня радо скористалися нагодою побувати на підприємстві й ближче познайомитися з діяльністю компанії «Люстдорф».

Виробництво якісного молока та молочних продуктів – дуже відповідальне завдання, яке під силу виконувати тільки дослідній, відповідальній та інноваційній компанії. Саме такій, як компанія «Люстдорф», що вже більше 15 років займається виробництвом високоякісних молочних продуктів із вітчизняної сировини вищого і першого сорту. За час існування тут були створені понад 60 найменувань молочної продукції та 6 власних торгових марок – «На здоров’я», «Бурьонка», «Селянське», «Тотоша», «Весела Бурьонка» та «Смачно шеф».

Виробничі потужності підприємства знаходяться в екологічно сприятливій Вінницькій області та забезпечуються сировиною, зібраною у понад 50 фермерських господарствах регіону. Це дозволяє переробляти близько 350 тонн високосортного молока на добу із застосуванням передової технології високотемпературного імпульсу. Ця технологія дозволяє повністю знищити сторонню мікрофлору сирого молока, зберегти максимум корисних речовин і вітамінів, а також істотно продовжити термін його зберігання.

Висококваліфіковані фахівці підприємства безперервно вдосконалюють характеристики молочної продукції і здійснюють суворий контроль якості на всіх етапах виробництва. Якість продукції компанії підтверджена міжнародними сертифікатами ISO, НАССР.

Про все це і багато іншого дізналися наші викладачі від інженера з якості Людмили Кузьміної і директора з виробництва Андрія Сопрунова. А наостанок змогли продегустувати зразки продукції, виробництво якої щойно спостерігали у цехах компанії.

Наші екскурсанти щиро вдячні колективу «Люстдорф» за гостинність, за вичерпні і компетентні відповіді на всі їх питання, за чудовий настрій і за готовність допомагати у справі, яку наші викладачі виконують щодня, навчаючи майбутніх експертів харчової промисловості.

Опублікований: 30-07-2018
Читайте також:
Виїзні заняття магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності

Здобувачі освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Інновації в ресторанному бізнесі» разом із лекторкою дисципліни, професоркою кафедри готельно-ресторанної справи і гаранткою освітньо-професійної програми Тетяною Сильчук відвідали тризірк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні заняття магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в умовах підприємства гостинності 18 грудня 2023

Захоплюючий мовний квест

12 червня 2018 року у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбулося відкрите засідання гуртка мовознавців у формі квесту «Калейдоскоп мовних явищ», у якому взяли участь студенти груп МД/ОРГ17, ВХК17, МЕХ17. Студенти швидко відгадували підказки, де знаходяться завдання, щодуху мчали за загадками, сперечалися, радилися, відгадували. Завда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захоплюючий мовний квест 13 червня 2018

До найпопулярнішого онлайн-курсу за всю історію Єльського університету долучилися студенти кафедри маркетингу

Студенти кафедри маркетингу прослухали відомий на весь світ курс «Наука добробуту». Він був створений на базі Єльського університету і зараз з ним може безкоштовно ознайомитись кожний на онлайн-платформі Coursera. Сучасна та прогресивна молодь трансформувала поняття «щастя» та «добробуту» на власний розсуд. Традиційне мірило щастя, яке було притама...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До найпопулярнішого онлайн-курсу за всю історію Єльського університету долучилися студенти кафедри маркетингу 28 травня 2020

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

20 жовтня здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми навчання за ініціативи викладачки кафедри експертизи харчових продуктів Анни Логінової відвідали  Музей НУХТ. Завідувачка Музею Людмила Бойко цікаво та захоплююче розповіла їм історію нашого університету, окресл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства 23 жовтня 2023