Н У Х Т

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

30 липня 2018

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

Хоча літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток, наші викладачі завжди готові до активного спілкування з виробничниками. Адже бути в курсі всіх новацій, знайомитися з новими технологіями й обладнаннями, умовами виробництва й параметрами дотримання якості харчової продукції, а ще організовувати проходження нашими студентами практик і сприяти працевлаштуванню наших випускників на кращих підприємствах галузі – невід’ємна частина роботи нашого колективу. Тож викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 27 липня радо скористалися нагодою побувати на підприємстві й ближче познайомитися з діяльністю компанії «Люстдорф».

Виробництво якісного молока та молочних продуктів – дуже відповідальне завдання, яке під силу виконувати тільки дослідній, відповідальній та інноваційній компанії. Саме такій, як компанія «Люстдорф», що вже більше 15 років займається виробництвом високоякісних молочних продуктів із вітчизняної сировини вищого і першого сорту. За час існування тут були створені понад 60 найменувань молочної продукції та 6 власних торгових марок – «На здоров’я», «Бурьонка», «Селянське», «Тотоша», «Весела Бурьонка» та «Смачно шеф».

Виробничі потужності підприємства знаходяться в екологічно сприятливій Вінницькій області та забезпечуються сировиною, зібраною у понад 50 фермерських господарствах регіону. Це дозволяє переробляти близько 350 тонн високосортного молока на добу із застосуванням передової технології високотемпературного імпульсу. Ця технологія дозволяє повністю знищити сторонню мікрофлору сирого молока, зберегти максимум корисних речовин і вітамінів, а також істотно продовжити термін його зберігання.

Висококваліфіковані фахівці підприємства безперервно вдосконалюють характеристики молочної продукції і здійснюють суворий контроль якості на всіх етапах виробництва. Якість продукції компанії підтверджена міжнародними сертифікатами ISO, НАССР.

Про все це і багато іншого дізналися наші викладачі від інженера з якості Людмили Кузьміної і директора з виробництва Андрія Сопрунова. А наостанок змогли продегустувати зразки продукції, виробництво якої щойно спостерігали у цехах компанії.

Наші екскурсанти щиро вдячні колективу «Люстдорф» за гостинність, за вичерпні і компетентні відповіді на всі їх питання, за чудовий настрій і за готовність допомагати у справі, яку наші викладачі виконують щодня, навчаючи майбутніх експертів харчової промисловості.

Опублікований: 30-07-2018
Читайте також:
До обговорення майбутнього українського туризму долучилися наші студенти і викладачі

Викладачі та студенти кафедри туристичного та готельного бізнесу долучилися до онлайн-конференції готелярів і туристичних операторів, де обговорювалося майбутнє українського туризму. Захід відбувся на facebook-сторінці «VISIT Ukraine» – об’єднання представників туристичної трансформації України. Доповідачі порушували актуальні питання, серед яких:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення майбутнього українського туризму долучилися наші студенти і викладачі 24 квітня 2020

Подорож у світ виробництва харчових продуктів

3 листопада доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник, Вікторія Кійко, Наталія Попова та доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв Тарас Мисюра разом зі здобувачами 3 курсу 13-ої групи ХЕ відвідали 26-ту Міжнародну виставку харчових продуктів і напоїв «WorldFood Ukraine». У такі непрості часи відвідування подібних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у світ виробництва харчових продуктів 06 листопада 2023

Профзустріч викладача кафедри електропостачання і енергоменеджменту зі слухачами Підготовчого відділення

Асистент кафедри електропостачання і енергоменеджменту Петро Зінькевич поспілкувався онлайн зі слухачами Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності НУХТ. Викладач познайомив майбутніх вступників із особливостями навчання за освітньо-професійною програмою «Електротехніка та інформаційні технології», насиче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профзустріч викладача кафедри електропостачання і енергоменеджменту зі слухачами Підготовчого відділення 06 листопада 2023

Гуртківці планують наступний науковий рік

На останньому у 2024 році засіданні наукового студентського гуртка «Адаптроніка та інноваційна пневмоавтоматика» під керівництвом професорки Людмили Кривопляс-Володіної жваво обговорювали актуальні напрями досліджень. Студенти обмінялися ідеями щодо розроблення нових пневматичних систем, адаптивних механізмів та їх застосування в різних галузях пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гуртківці планують наступний науковий рік 30 грудня 2024