Н У Х Т

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

10 вересня 2018

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

Кембриджські міжнародні іспити з англійської мови належать до групи найвідоміших іспитів з англійської мови, розроблених Кембриджським університетом. Сертифікати Кембріджу визнаються численними міжнародними університетами, компаніями та органами освіти як підтвердження міжнародно визнаних стандартів володіння англійською мовою.

З метою ознайомлення з одним із таких іспитів та підвищення кваліфікації, в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська та викладач кафедри Надія Шерстюк взяли участь у семінарі «ТКТ (Teaching Knowledge Test)» в London School of English в Києві. TKT – це іспит для викладачів, який фокусується на їх знаннях. Отримання цієї міжнародної кваліфікації допомагає набути впевненості у своїх професійних знаннях, навичках і уміннях, дає можливість підтвердити свою компетенцію.

 Іспит складається із трьох модулів:
Модуль 1. Досвід викладання. Цей модуль оцінює знання загальних термінів і концепцій викладання англійської мови. Також оцінюються основні знання для вивчення мови та використання матеріалів для роботи в аудиторії.
Модуль 2. Планування занять. Цей модуль сфокусований на вмінні викладача спланувати заняття. Також оцінюється уміння знаходити та використовувати матеріали для планування та реалізації заняття.
Модуль 3. Управління процесом навчання. Модуль тестує навички організації роботи в аудиторії, ролі викладача у навчальному процесі, вміння планувати, проводити заходи і інтерактивні заняття.

Ця інформація та спілкування живою англійською мовою були корисними для викладачів. Можливо, вже незабаром результатом стане складання іспиту та отримання міжнародного сертифікату TKT.

Опублікований: 10-09-2018
Читайте також:
«Золотий каштан-2022» визначає переможців

Конкурсна комісія XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022», головою журі якої є почесний президент Клубу пакувальників, к.х.н. Валерій Кривошей, завершила другий етап конкурсу – розгляд наукових робіт і визначення переможців. До складу галузевої конкурсної комісії, яка розгля...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Золотий каштан-2022» визначає переможців 20 жовтня 2022

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий COVID-протокол для закладів освіти

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий перелік протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку із поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19). Відповідна постанова підписана головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком. Згідно з документом, відповідальність за організацію та виконання протиепідемічних зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністерство охорони здоров’я затвердило новий COVID-протокол для закладів освіти 26 серпня 2020

Нагоду поспостерігати за виробництвом на найбільшій пивоварні в Європі отримали студенти-біотехнологи

Напевно, немає нічого цікавішого, ніж мати нагоду спостерігати за виробництвом продуктів, які щодня бачимо на полицях магазинів. Тож студентам-біотехнологам із груп БТ-1-1 та БТ-3-2 поталанило відвідати найбільшу пивоварню в Європі ПрАТ «Оболонь» у супроводі асистента кафедри біотехнології і мікробіології Віктора Удимовича. На початку студентів оз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагоду поспостерігати за виробництвом на найбільшій пивоварні в Європі отримали студенти-біотехнологи 04 червня 2019

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У форматі ZOOM-конференції відбулася зустріч завідувачки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамари Носенко зі студентами Вінницького фахового коледжу НУХТ, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», та викладачами коледжу. Зустріч була організована старшою викладачкою коледжу Лесею Крот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ у гостях на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 01 грудня 2020