Н У Х Т

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

10 вересня 2018

Викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування взяли участь у семінарі

Кембриджські міжнародні іспити з англійської мови належать до групи найвідоміших іспитів з англійської мови, розроблених Кембриджським університетом. Сертифікати Кембріджу визнаються численними міжнародними університетами, компаніями та органами освіти як підтвердження міжнародно визнаних стандартів володіння англійською мовою.

З метою ознайомлення з одним із таких іспитів та підвищення кваліфікації, в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська та викладач кафедри Надія Шерстюк взяли участь у семінарі «ТКТ (Teaching Knowledge Test)» в London School of English в Києві. TKT – це іспит для викладачів, який фокусується на їх знаннях. Отримання цієї міжнародної кваліфікації допомагає набути впевненості у своїх професійних знаннях, навичках і уміннях, дає можливість підтвердити свою компетенцію.

 Іспит складається із трьох модулів:
Модуль 1. Досвід викладання. Цей модуль оцінює знання загальних термінів і концепцій викладання англійської мови. Також оцінюються основні знання для вивчення мови та використання матеріалів для роботи в аудиторії.
Модуль 2. Планування занять. Цей модуль сфокусований на вмінні викладача спланувати заняття. Також оцінюється уміння знаходити та використовувати матеріали для планування та реалізації заняття.
Модуль 3. Управління процесом навчання. Модуль тестує навички організації роботи в аудиторії, ролі викладача у навчальному процесі, вміння планувати, проводити заходи і інтерактивні заняття.

Ця інформація та спілкування живою англійською мовою були корисними для викладачів. Можливо, вже незабаром результатом стане складання іспиту та отримання міжнародного сертифікату TKT.

Опублікований: 10-09-2018
Читайте також:
Блогінг і SMM: контент-райтинг відомих брендів від маркетологів НУХТ

Як створити крутий блог і чому SMM робить бізнес успішним? Як клієнтський контент наближає бренд до споживача та чому зростає роль мобільних додатків? Про це, і не тільки, говорили студенти кафедри маркетингу на жовтневому засіданні гуртка «Інтелектуал». Цього разу ініціаторкою теми засідання стала викладачка кафедри маркетингу Світлана Ткачук, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блогінг і SMM: контент-райтинг відомих брендів від маркетологів НУХТ 30 жовтня 2023

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин»

Відповідно до графіка навчального процесу студенти групи ТІ-ІІ-6 під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Супрун-Крестової відвідали ТОВ «Столичний млин». Виробнича потужність цього європейського підприємства дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин» 07 лютого 2018

Про поєднання технологічних, економічних та інноваційних аспектів у виробництві на лекції фахівця МК «Галичина»

27 жовтня 2025 року в рамках навчальної дисципліни «Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa» (змістовний модуль 3: «Інноваційні технології промислового та крафтового виробництва молочних виробів») відбулася гостьова лекція начальника фінансово-аналітичного управління МК «Галичина», кандидата технічних наук Олега Рагозіна. Її тема «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про поєднання технологічних, економічних та інноваційних аспектів у виробництві на лекції фахівця МК «Галичина» 27 жовтня 2025

Професійно й креативно вирішують проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку випускники-бакалаври

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів напряму підготовки 6.140103 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолила завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н, доцент Дарія Басюк. До складу комісії також увійшли: к.е.н. Наталія Погуда, к.ф-м..н Тетяна Примак, к.г.н. Людмила Мельни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійно й креативно вирішують проблеми функціонування суб’єктів туристичного ринку випускники-бакалаври 21 червня 2018