Н У Х Т

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи

26 травня 2020

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 18 по 21 травня на кафедрі готельно-ресторанної справи за допомогою платформи ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр».

Теми курсових були присвячені організації харчування в засобах розміщення різного типу: туристичний готель, конгрес-готель, курортно-кліматичний готель, СПА-готель, мотель, тощо.

Здобувачі освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» під час відеозв’язку охарактеризували підприємство готельного господарства відповідно до теми курсової роботи, надали характеристику всім закладам ресторанного господарства свого засобу розміщення, представили структуру та склад приміщень підприємств харчування, як організовується робота складського господарства, виробничих процесів заготівельного, доготівельного та спеціалізованого цехів.

Теоретичні знання щодо організації роботи закладів ресторанного господарства засобів розміщення закріплені та поглиблені!

Опублікований: 26-05-2020
Читайте також:
Останній бар’єр  на шляху присвоєння кваліфікаційного рівня

Днями четвертокурсники технологічного відділення Свалявського технічного фахового коледжу нашого університету, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», подолали останній бар’єр  на шляху присвоєння їм кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст». Студенти-винороби підтверджували відповідність вимогам стандартів вищої освіти шляхом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній бар’єр на шляху присвоєння кваліфікаційного рівня 08 лютого 2022

Підбиті підсумки І туру ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Учасники гідно змагалися за перемогу та виявили себе справжніми знавцями рідного слова в тест-грі «Мовний патруль». З-поміж студентів першого курсу переможцями стали: 1 місце – Інна Маковей (Навчально-науковий інститут економіки і управління)2 місце – Вероніка Охтень (Навчально-науковий інститут економіки і управління) Анастасія Смушевич,  Юрій Л...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підбиті підсумки І туру ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 08 грудня 2020

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 липня 2019

Гостьова лекція від генерального директора компанії «Elevator 911»

На запрошення доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Євгена Харченка генеральний директор компанії «Elevator 911» Руслан Мартиненко в рамках дисципліни «Інновації в зернових технологіях» прочитав онлайн-лекцію «Інноваційні технології в сушінні зерна» для здобувачів вищої освіти першого курсу, освітнього ступеня «Магістр», спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від генерального директора компанії «Elevator 911» 10 листопада 2021