Н У Х Т

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи

26 травня 2020

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 18 по 21 травня на кафедрі готельно-ресторанної справи за допомогою платформи ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр».

Теми курсових були присвячені організації харчування в засобах розміщення різного типу: туристичний готель, конгрес-готель, курортно-кліматичний готель, СПА-готель, мотель, тощо.

Здобувачі освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» під час відеозв’язку охарактеризували підприємство готельного господарства відповідно до теми курсової роботи, надали характеристику всім закладам ресторанного господарства свого засобу розміщення, представили структуру та склад приміщень підприємств харчування, як організовується робота складського господарства, виробничих процесів заготівельного, доготівельного та спеціалізованого цехів.

Теоретичні знання щодо організації роботи закладів ресторанного господарства засобів розміщення закріплені та поглиблені!

Опублікований: 26-05-2020
Читайте також:
У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання освітніх ступенів «бакалавр» і «спеціаліст», що навчалися за спеціалізацією  «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Теми проектів були присвячені технічному переоснащенню львівських хлібозаводів №1 та №5 ПАТ «Концерн Х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Львівській філії НУХТ відбулися захисти дипломних проектів 10 лютого 2017

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця

17 травня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Обмін речовин» професора, кандидата технічних наук Анатолія Салюка з дисципліни «Харчова хімія. Модуль 5. Основи біохімії» для студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» денної форми навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій. На лекції бул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найголовніше про обмін речовин від досвідченого фахівця 18 травня 2018

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Книжкові новинки від наших фахівців 26 травня 2021

Дізнатися більше…

Слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» за ініціативи асистентки кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Ганни Березової відвідали ресторан виставкового комплексу «АККО Інтернешнл». Адміністраторка закладу Ольга Редчук розповіла про історію створення ресторану та етапи його реструктуризації і про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дізнатися більше… 24 червня 2021