З 18 по 21 травня на кафедрі готельно-ресторанної справи за допомогою платформи ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр».
Теми курсових були присвячені організації харчування в засобах розміщення різного типу: туристичний готель, конгрес-готель, курортно-кліматичний готель, СПА-готель, мотель, тощо.
Здобувачі освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» під час відеозв’язку охарактеризували підприємство готельного господарства відповідно до теми курсової роботи, надали характеристику всім закладам ресторанного господарства свого засобу розміщення, представили структуру та склад приміщень підприємств харчування, як організовується робота складського господарства, виробничих процесів заготівельного, доготівельного та спеціалізованого цехів.
Теоретичні знання щодо організації роботи закладів ресторанного господарства засобів розміщення закріплені та поглиблені!