Н У Х Т

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

21 червня 2018

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Перед початком важливого іспиту студентів привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар і Віта Цирульнікова, заступник декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Якість комплексного завдання з фахових дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Устаткування об’єктів готельно-ресторанного господарства» оцінювала комісія у складі доцентів кафедри готельно-ресторанної справи Оксани Арпуль, Олени Шидловської і Андрія Гавриша. Секретарем, який підтримував і допомагав студентам, був асистент Олександр Лисий. Впродовж трьох годин, які надавались для написання комплексного кваліфікаційного завдання, студенти продемонстрували вміння застосовувати набуті теоретичні знання і навички для вирішення практичних фахових задач.

Вітаємо студентів із присудженням освітнього ступеня «бакалавр» з готельно-ресторанної справи! Бажаємо їм успіху на вступних іспитах для здобуття освітнього ступеню «магістр»!

Опублікований: 21-06-2018
Читайте також:
Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з МХП

25 вересня 2024 року кафедру теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого відвідала фахівчиня з навчання, оцінювання та розвитку персоналу компанії МХП Валентина Зірка. Гостя зустрілася з гарантом бакалаврської освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології», доцен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра теплоенергетики та холодильної техніки розвиває співпрацю з МХП 26 вересня 2024

Синергія вишу і виробництва

Викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ Юрій Барилюк, Олександр Зігунов і Володимир Заїка організували та провели заняття на виробництві зі спецдисциплін для студентів третього курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва». У рамках вивчення відповідних тем студенти відвідали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія вишу і виробництва 23 лютого 2018

Наш студент – бронзовий призер Чемпіонату світу і володар Кубку Києва з пауерліфтингу

Наприкінці 2018 року Україна вперше в історії отримала право на проведення Чемпіонату світу з пауерліфтингу, push pull та окремих видів вправ під егідою федерації GPA-IPO (WORLD CHAMPIONSHIP GPA-IPO 2018), учасниками якого стали 550 спортсменів із 25 країн. Кожний із них ніс із собою неймовірний позитив і надзвичайні емоції у міксі з цілковитою гот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наш студент – бронзовий призер Чемпіонату світу і володар Кубку Києва з пауерліфтингу 08 січня 2019

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет

58 тисяч 875 вступників на освітній ступінь «бакалавр» («магістр» медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування) отримали рекомендації для вступу на бюджет. Розподіл місць відбувся 1 серпня 2018 року за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Відповідна інформація – хто отримав бюджетні місця – вже виванта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майже 59 тисяч вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджет 02 серпня 2018