Н У Х Т

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

21 червня 2018

Успішно склали Комплексний державний іспит студенти бакалаврату спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся Комплексний державний іспит зі спеціальності для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Перед початком важливого іспиту студентів привітали декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який і очолив роботу Екзаменаційної комісії, заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар і Віта Цирульнікова, заступник декана по роботі зі студентами Олена Тищенко.

Якість комплексного завдання з фахових дисциплін «Організація ресторанного господарства», «Організація готельного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Устаткування об’єктів готельно-ресторанного господарства» оцінювала комісія у складі доцентів кафедри готельно-ресторанної справи Оксани Арпуль, Олени Шидловської і Андрія Гавриша. Секретарем, який підтримував і допомагав студентам, був асистент Олександр Лисий. Впродовж трьох годин, які надавались для написання комплексного кваліфікаційного завдання, студенти продемонстрували вміння застосовувати набуті теоретичні знання і навички для вирішення практичних фахових задач.

Вітаємо студентів із присудженням освітнього ступеня «бакалавр» з готельно-ресторанної справи! Бажаємо їм успіху на вступних іспитах для здобуття освітнього ступеню «магістр»!

Опублікований: 21-06-2018
Читайте також:
Студент Свалявського технічного коледжу НУХТ – чемпіон Європи з хортингу!

15-18 листопада 2018 р. у м. Трускавець відбувся чемпіонат Європи з хортингу серед молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів і дорослих у розділах «Двобій», «Форма», «Сутичка», «Показовий виступ». Хортинг – новий вид спорту, заснований в Україні, це спортивне мистецтво українського козацтва, що поєднує в собі елементи боротьби, боксу і показові ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент Свалявського технічного коледжу НУХТ – чемпіон Європи з хортингу! 20 листопада 2018

Гостьова лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів у рамках вивчення дисципліни «Технологія природних харчових сорбентів» за ініціативи доцентки Світлани Бажай-Жежерун відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 Харчові технології, освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Лекцію «Сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція на кафедрі технології оздоровчих продуктів 22 вересня 2023

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

11 квітня 2024 у рамках 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» відбулася підсумкова Науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 12 квітня 2024

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр»

У Львівській філії нашого університету відбувся захист дипломних проектів студентів заочної форми навчання за ОКР «Бакалавр», де у засіданні ДЕК брали участь викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства університету, професор Віталій Прибильський і  доцент Тетяна Мудрак. Професор Віталій Прибильський очолив Екзаменаційну комісі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства оцінили рівень дипломних проектів заочників за ОКР «Бакалавр» 13 лютого 2017