Н У Х Т

Успіхи 2019 року: здобутки та перемоги студентів

15 січня 2020

Успіхи 2019 року: здобутки та перемоги студентів

Кафедра біотехнології і мікробіології продовжує підводити підсумки та аналізує свою роботу за минулий рік – рік здобутків і перемог, досягнень і звершень студентів кафедри.

Магістранти кафедри подали 11 робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт 2018/2019 н. р.: зі спеціальності «Біологія» – 2 роботи, зі спеціальності «Екологія» – 1, зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» – 8. Для участі у ІІ очному турі були відібрані 6 робіт. За результатами конкурсу Оксана Боднар нагороджена Дипломом ІІ ступеня, Ігор Ключка і Дар’я Луцай – Дипломом ІІІ ступеня, Наталя Петренко – Грамотою у номінації «Наукова надія».

За результатами ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології перемогу здобула студентка 3 курсу Юлія Лазюка – Диплом І ступеня, а команда НУХТ (Юлія Лазюка, Світлана Бондарук, Віталій Гриненко) виборола І місце у командному заліку. У ІІ турі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії наш університет представляла команда, у складі якої був студент 2 курсу кафедри біотехнології і мікробіології Євген Гук, який став переможцем і був нагороджений Дипломом ІІ ступеня.

Наукові досягнення студентів та аспірантів кафедри оцінені на найвищому рівні. Так, Мирослав Хоньків отримував стипендію Верховної Ради України, Анна Зварич – стипендію Президента України, здобувач вищої освіти ступеня доктора філософії Лілія Ключка – стипендію Кабінету Міністрів України для молодих учених.

У 2019 році на базі кафедри відбувся конкурс студентських наукових проектів за благодійної підтримки Корпорації «Артеріум». Переможцями стали магістранти Наталія Клименко, Катерина Солошенко та Мирослав Хоньків. Всі вони отримали премію від Корпорації «Артеріум» на виконання наукової роботи.

Вітаємо студентів кафедри біотехнології і мікробіології зі здобутками 2019 року! Сподіваємось, що 2020 рік порадує не меншими досягненнями!

Опублікований: 15-01-2020
Читайте також:
Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна для студентів групи ТІ-2-5 була проведена цікава лабораторна робота з дисципліни «Технології зберігання і переробки зерна». Студенти отримали одразу три майстер-класи від старших викладачів Інни Ноздрюхіної та Тетяни Тракало, а також доцента Андрія Шарана. Перше практичне навчання стосувалося техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смачно і науково відбулося лабораторне заняття на кафедрі технології зберігання і переробки зерна 07 грудня 2018

Все про дипломатичні прийоми на гостьовій лекції нашої викладачки

Доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко прочитала гостьову лекцію «Дипломатичні прийоми, їх призначення та організація проведення. Значення прийомів у дипломатичній практиці» здобувачам освітньо-професійних програм «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «В...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про дипломатичні прийоми на гостьовій лекції нашої викладачки 12 квітня 2024

«Солодка» подорож з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Зануритися в історію появи перших солодощів і простежити розвиток виробництва кондитерських виробів від давнини до сьогодення запропонувала доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Кохан на гостьових лекціях, що відбулися 11 та 13 березня для здобувачів відокремлених структурних підрозділів НУХТ: Київського фахового...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодка» подорож з доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 березня 2025

Творці гастрономії

Літо в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ – час цікавих і корисних заходів для учасників різного віку. Зокрема, крім проєкту для дітей, колектив коледжу підвищує кваліфікацію працівників підприємств. Наразі у коледжі на курсах кухарів навчаються чотири групи слухачів, що здобувають третій, четвертий, п’ятий і ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Творці гастрономії 11 липня 2025