Н У Х Т

Успішні атестації здобувачів на кафедрі обліку і аудиту

28 лютого 2020

Успішні атестації здобувачів на кафедрі обліку і аудиту

На кафедрі обліку і аудиту відбулася атестація здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної і заочної форми навчання і здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня заочної форми навчання за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» у формі публічного захисту кваліфікаційних робіт.

Представлені і захищені результати досліджень за актуальною проблематикою для підприємств харчового сектору економіки України щодо обліково-аналітичного і контрольного забезпечення управління ресурсами і їх ефективним використанням, розрахунками з персоналом, партнерами та бюджетом, доходами, витратами та фінансовими результатами. У процесі захисту робіт здобувачі продемонстрували високий рівень володіння теоретичним матеріалом і сучасними інформаційними технологіями обліку, аналізу, аудиту, формулювання висновків і пропозицій, а також демонстрування презентацій узагальнених результатів. Водночас, здобувачі виважено і ґрунтовно відповідали на запитання членів Екзаменаційної комісії та вели наукову дискусію.

За результатами публічного захисту кваліфікаційних робіт Екзаменаційні комісії:

- під керівництвом доктора економічних наук, професора Андрія Лісового ухвалила рішення про присвоєння освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» 39 особам;

- під керівництвом кандидата економічних наук, професора Леоніда Чернелевського ухвалила рішення про присвоєння освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» 23 особам.

Викладачі кафедри вітають здобувачів із підтвердженням кваліфікації і бажають подальшого успіху в професійному розвитку, а бакалаврів очікують влітку для продовження навчання на другому (магістерському) рівні.

Опублікований: 28-02-2020
Читайте також:
Завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту – академік і науковець року!

Останні місяці 2024 року відзначилися знаковими подіями для завідувачки кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління, докторки економічних наук, професорки Тамари Березянко! Вона була удостоєна почесного звання академіка Національної академії наук вищої освіти України по відділенню економіки, фінансів,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту – академік і науковець року! 04 лютого 2025

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків

Кафедра готельно-ресторанної справи активно залучає зовнішніх стейкхолдерів до навчального процесу. Цього разу на запрошення асистентки кафедри Маріанни Маршаленко до проведення лабораторних занять із дисципліни «Основи гостинності» для здобувачів вищої освіти англомовної групи ГС-1-9а долучився Юрій Новиков – шеф-кухар готелю «SportHotel am Semme...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До проведення лабораторних занять на кафедрі готельно-ресторанної справи залучають закордонних фахівців-практиків 29 березня 2021

На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист аспіранткою Дарією Матяс дисертаційної роботи «Удосконалення технології мармеладу желейного з пониженим цукровмістом», виконаної під керівництвом доцента кафедри Юлії Камбулової. Головною ціллю представленої дисертаційної роботи є у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На захист дисертаційної роботи виходить ще один аспірант кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 12 грудня 2018

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

24 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряна Романова разом зі студентами групи ТБ-4-8 відвідали 22-гу міжнародну виставку продуктів харчування WorldFood Ukraine, що працює щорічно в МВЦ на Броварському проспекті. На виставці до них приєдналися доцент Маргарита Карпутіна та завідувач лабораторії Людмила Бондаренко....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі родзинки WorldFood Ukraine студентам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 24 жовтня 2019