Н У Х Т

Справжні пристрасті та дух змагання під час декади фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій

12 лютого 2020

Справжні пристрасті та дух змагання під час декади фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ традиційно бурхливо прогриміла декада фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій. Протягом двох тижнів серед студентів-програмістів спеціальності «Комп’ютерні науки» вирували справжні пристрасті та дух змагання.

Цьогоріч студенти активно брали участь у пізнавально-розважальних заходах і конкурсах. Майбутні ІТшники змагалися в мистецтві програмування, демонстрували свою майстерність у швидкісному збиранні комп’ютера, відбивали знаки на швидкість, відповідально і творчо підійшли до розроблення тематичних презентацій «Соціальні мережі в моєму житті». А під час конкурсу з комп'ютерної графіки та дизайну продемонстрували майстерність, власний стиль, навички використання прикладних програм при створенні логотипу відділення комп'ютерно-інтегрованих технологій та адміністрування. Під час кожного конкурсу відчувалися конкуренція, бажання продемонструвати усі свої знання, вміння та навички і, безумовно, жага до перемоги. При підведенні підсумків декади переможці та учасники фахових конкурсів і олімпіад були нагороджені грамотами та призами.

Кульмінацією свята стала церемонія посвяти першокурсників у програмісти, яку провели їх старші товариші, студенти 4 курсу. День завершення декади став знаменним у житті першокурсників спеціальності «Комп'ютерні науки» – відтепер вони справжні учасники громади програмістів коледжу.

Опублікований: 12-02-2020
Читайте також:
Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 09 травня 2022

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Днями на здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» чекав черговий гостьовий online-лекторій. Тему «Біопильність, біотероризм та харчове шахрайство – управління даними ризиками у сфері готельно-ресторанного бізнесу» надзвичайно цікаво та ґрунтовно розкрила міжнародна аудиторка і тренерка систем менеджменту якості та харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародна аудиторка про біопильність, біотероризм і харчове шахрайство – здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 травня 2023

Ступінь PhD – здобуто!

3 червня 2025 року відбувся успішний захист дисертації «Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» аспірантом кафедри технології молока і молочних продуктів Артуром Михалевичем. Наукова керів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ступінь PhD – здобуто! 05 червня 2025

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Відповідно до плану проведення відкритих занять на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбулася відкрита лекція «Технології туалетних мил», яку прочитав к.т.н., доцент Валерій Бабенко з навчальної дисципліни «Технологія жирів» (Модуль 4 «Технології парфумерно-косметичних виробів») для студентів четвертого курсу денної форми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 15 березня 2018