Н У Х Т

Справжні пристрасті та дух змагання під час декади фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій

12 лютого 2020

Справжні пристрасті та дух змагання під час декади фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ традиційно бурхливо прогриміла декада фахової комісії інформатики і комп’ютерних технологій. Протягом двох тижнів серед студентів-програмістів спеціальності «Комп’ютерні науки» вирували справжні пристрасті та дух змагання.

Цьогоріч студенти активно брали участь у пізнавально-розважальних заходах і конкурсах. Майбутні ІТшники змагалися в мистецтві програмування, демонстрували свою майстерність у швидкісному збиранні комп’ютера, відбивали знаки на швидкість, відповідально і творчо підійшли до розроблення тематичних презентацій «Соціальні мережі в моєму житті». А під час конкурсу з комп'ютерної графіки та дизайну продемонстрували майстерність, власний стиль, навички використання прикладних програм при створенні логотипу відділення комп'ютерно-інтегрованих технологій та адміністрування. Під час кожного конкурсу відчувалися конкуренція, бажання продемонструвати усі свої знання, вміння та навички і, безумовно, жага до перемоги. При підведенні підсумків декади переможці та учасники фахових конкурсів і олімпіад були нагороджені грамотами та призами.

Кульмінацією свята стала церемонія посвяти першокурсників у програмісти, яку провели їх старші товариші, студенти 4 курсу. День завершення декади став знаменним у житті першокурсників спеціальності «Комп'ютерні науки» – відтепер вони справжні учасники громади програмістів коледжу.

Опублікований: 12-02-2020
Читайте також:
Європейські технології оцінювання випускників  Івано-Франківського коледжу  ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі  ресторанного сервісу і туризму нашого університету тривають державні екзамени. 21 червня 2018  року студенти груп кулінарного та ресторанного напряму розпочали практичну частину державного екзамену, яка проходила за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейські технології оцінювання випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 22 червня 2018

Фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки обговорили з виробничниками підготовку кадрів для галузі

9 жовтня 2018 р. на базі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участю представників провідних компаній «Ламінар-Україна», «Грін Фрост», «БМСервіс Плюс», «Thermofin», «Danfoss» відбувся перший круглий стіл «Підготовка кадрів з холодильної техніки та кондиціювання повітря». Наші викладачі та фахівці-виробничники обговорили сучасний стан,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри теплоенергетики та холодильної техніки обговорили з виробничниками підготовку кадрів для галузі 10 жовтня 2018

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі

Згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Уперше двоє здобувачів проходитимуть практику на базі українського сертифікаційного органу ТОВ «Органік Стандарт». Він є першим і єдиним укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі 06 вересня 2021

Триває онлайн-стажування завідувачки кафедри економічної теорії на базі Краківського економічного університету

Вивчати передовий досвід і все найкраще впроваджувати у навчальний процес – це не просто обов’язок кожного викладача, а реальна вимога часу. Бо тільки так можна тримати руку на пульсі змін в освітній сфері, бути сучасним і конкурентоздатним викладачем. Закриті кордони в умовах пандемії COVID-19 – не є перешкодою для міжнародного стажування. І один...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває онлайн-стажування завідувачки кафедри економічної теорії на базі Краківського економічного університету 25 травня 2020