Н У Х Т

Усі тонкощі вступу до університету студентам коледжів від фахівців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 лютого 2019

Усі тонкощі вступу до університету студентам коледжів від фахівців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важлива роль у поповненні студентських рядів нашого університету належить випускникам коледжів і технікумів, де готують фахівців за спорідненими спеціальностями. Особливу увагу в цьому питанні приділяють тим навчальним закладам, які входять до структури НУХТ, адже навчання у них проводиться за узгодженими програмами, а до викладацької діяльності залучаються найкращі фахівці базового університету.

Одним із прикладів такого поєднання викладацької та профорієнтаційної роботи стала зустріч викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, професора Віри Дробот і доцента Лариси Михонік зі студентами 3-го і 4-го курсів спеціальності 181 «Харчові технології» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету.

Розмова з майбутніми випускниками коледжу і, сподіваємося, студентами НУХТу розпочалася з розгляду змін у правилах вступу до закладів вищої освіти у цьому році. Пояснивши слухачам порядок і строки реєстрації електронних кабінетів та розміщення документів для успішного вступу, Лариса Михонік навела приклади найпоширеніших помилок, які трапляються у вступників. Віра Дробот представила кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів, розповіла про викладацький склад і організацію дозвілля студентів, нові дисципліни і спеціалізації, що запроваджуються на кафедрі. Кращому засвоєнню інформації сприяли роздані студентам коледжу яскраво оформлені буклети, а жвавий обмін запитаннями і відповідями дав можливість з’ясувати всі тонкощі майбутнього вступу і подальшого навчання. 

Опублікований: 18-02-2019
Читайте також:
Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка»

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вийшло друком 3-є видання підручника «Міжнародна економіка» за редакцією завідувачки кафедри, докторки економічних наук, професорки Світлани Гуткевич. У підручнику в логічній послідовності висвітлені питання розвитку економіки та освітнього процесу в умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка» 15 лютого 2021

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками

Підвели підсумки наукового студентського року на кафедрі маркетингу. Зокрема, вагомими здобутками відзначилися студенти спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність». Конкурси всеукраїнського масштабу, де здобувачі кафедри здобули призові місця, характеризуються прагненням усіх ЗВО України щодо участі у них їхніх студентів і пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цьогоріч студенти-підприємці відзначилися особливими здобутками 09 липня 2020

Гостьовий лекторій від випускниці: актуалізуємо значення нутриціології для майбутніх фахівців індустрії гостинності

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти першого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» у рамках дисципліни «Основи нутриціології» став важливою подією життя факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка. На запрошення деканки факультету, гарантки освітньої програми та лекторки дисципліни Віти Цирульнікової, а також старшої викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій від випускниці: актуалізуємо значення нутриціології для майбутніх фахівців індустрії гостинності 03 грудня 2025

Там, де біотехнологія та фармація в одному флаконі

Попри значну кількість закладів вищої освіти України, вітчизняні компанії мають неабиякі проблеми з добором кваліфікованого персоналу, тому намагаються шукати своїх майбутніх працівників уже на студентській лаві, пропонуючи їм проходити практику на своїх виробництвах.  Один зі способів підготовки молодих фахівців для майбутньої роботи на виробницт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Там, де біотехнологія та фармація в одному флаконі 23 жовтня 2019