Н У Х Т

Усі тонкощі вступу до університету студентам коледжів від фахівців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

18 лютого 2019

Усі тонкощі вступу до університету студентам коледжів від фахівців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Важлива роль у поповненні студентських рядів нашого університету належить випускникам коледжів і технікумів, де готують фахівців за спорідненими спеціальностями. Особливу увагу в цьому питанні приділяють тим навчальним закладам, які входять до структури НУХТ, адже навчання у них проводиться за узгодженими програмами, а до викладацької діяльності залучаються найкращі фахівці базового університету.

Одним із прикладів такого поєднання викладацької та профорієнтаційної роботи стала зустріч викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ, професора Віри Дробот і доцента Лариси Михонік зі студентами 3-го і 4-го курсів спеціальності 181 «Харчові технології» Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету.

Розмова з майбутніми випускниками коледжу і, сподіваємося, студентами НУХТу розпочалася з розгляду змін у правилах вступу до закладів вищої освіти у цьому році. Пояснивши слухачам порядок і строки реєстрації електронних кабінетів та розміщення документів для успішного вступу, Лариса Михонік навела приклади найпоширеніших помилок, які трапляються у вступників. Віра Дробот представила кафедру технології хлібопекарських і кондитерських виробів, розповіла про викладацький склад і організацію дозвілля студентів, нові дисципліни і спеціалізації, що запроваджуються на кафедрі. Кращому засвоєнню інформації сприяли роздані студентам коледжу яскраво оформлені буклети, а жвавий обмін запитаннями і відповідями дав можливість з’ясувати всі тонкощі майбутнього вступу і подальшого навчання. 

Опублікований: 18-02-2019
Читайте також:
Усе про альтеративні джерела білків

Науково-технічна бібліотека університету і у період карантинних обмежень не припиняє знайомити користувачів із новинками книжкового ринку, актуальною інформацією, що може стати у пригоді здобувачам освіти, викладачам і науковцям. Щоб полегшити читачам пошук необхідної інформації, фахівці бібліотеки створюють тематичні науково-допоміжні бібліографі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про альтеративні джерела білків 28 січня 2021

Корисне дозвілля здобувачів освіти

Не тільки навчання у фокусі уваги наших студентів. Разом зі своїми наставниками вони беруть участь у цікавих заходах і корисно проводять дозвілля. Так, здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології в підприємництві» разом із старшою викладачкою кафедри економічної теорії Тетяною Швед днями відвідали Національний військово-історичний музей...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисне дозвілля здобувачів освіти 24 вересня 2025

Студентська конференція затвердила роботу студради університету

18 квітня відбулася звітна конференція студентської ради університету. Після завершення реєстрації делегатів, голова студради Олександр Висоцький повідомив, що необхідний кворум є, і конференція може починати роботу. Головуючим конференції обрали Максима Закржевського і Ольгу Трофімову секретарем. До складу лічильної комісії обрали      Анну Март...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентська конференція затвердила роботу студради університету 20 квітня 2019