Н У Х Т

У Туреччині відбувся симпозіум за участі наших науковців

28 квітня 2021

У Туреччині відбувся симпозіум за участі наших науковців

Інститут економічного розвитку та соціальних наук (м. Анкара, Туреччина) та Центр Чорноморських стратегічних досліджень (м. Гіресун, Туреччина) 28 квітня 2021 року організували VI Міжнародний симпозіум країн Чорного моря, у фокусі якого знаходились різноманітні теми: історія, економіка, право, адміністративні науки, міжнародні відносини, культура, мистецтво, медичні науки, ветеринарія, сільське господарство, інженерія, інноваційні технології та інші дисципліни гуманітарних і міждисциплінарних наук.

Симпозіум мав на меті об’єднати країни з різними мовами, релігіями, культурами та політичними системами, підвищити інформованість щодо їх розвитку як на національному, так і на регіональному рівнях і розширити комунікації наукового співтовариства.

У цьому заході взяли участь і науковці кафедри технології молока і молочних продуктів та Проблемної науково-дослідної лабораторії нашого університету – Артур Михалевич, Оксана Басс, Тетяна Осьмак і Галина Поліщук. У своїй доповіді «Food value study of acidophilic-whey ice cream» вони поділилися результатами досліджень, які проводили в межах науково-дослідної теми «Реалізації ресурсозберігаючих методів модифікації функціонально-технологічних характеристик молочної сироватки в технологіях харчових продуктів цільового призначення». Доповідь викликала жваве обговорення та схвальні відгуки присутніх.

Дуже цікавими та інформативними були доповіді і закордонних колег. Зокрема у роботі секції заслуховували вчених із Туреччини, Грузії, Азербайджану, Болгарії, Індонезії та Нігерії.

Наші науковці вдячні організаторам симпозіуму за можливість взяти участь у такому чудовому інтернаціональному заході, який сприяє міжкультурній комунікації, обміну досвідом та підтриманню контактів між науковцями різних країн.

Опублікований: 28-04-2021
Читайте також:
Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів

9 травня 2022 року відбулася зустріч гарантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Світлани Усатюк, членів робочої групи Оксани Петруші та Оксани Мельник зі здобувачами другого курсу щодо вільного вибору дисциплін професійного і практичного спрямування на І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із каталогом дисциплін вільного вибору ознайомилися другокурсники кафедри експертизи харчових продуктів 09 травня 2022

Як Навчально-науковий інститут харчових технологій гостей зустрічав…

Зі світом харчових і хімічних технологій познайомилися гості Навчально-наукового інституту харчових технологій на Дні гостинності, що відбувся 26 вересня. Крім презентацій освітніх пропозицій інституту та екскурсій до навчальних лабораторій, програмою заходу було передбачено проведення хімічного тренінгу «Яскраві кольори хімії» та майстер-класу «Р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як Навчально-науковий інститут харчових технологій гостей зустрічав… 27 вересня 2024

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва

У квітні 2024 р. був підписаний договір про співробітництво між нашим університетом і середньою загальноосвітньою школою № 161 м. Києва. З цього навчального року школа отримала статус ліцею. У межах виконання зазначеного договору відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів з ліцеєм № 161 м. Києва 24 вересня 2024

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська кр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів» 24 квітня 2024