Н У Х Т

У Туреччині відбувся симпозіум за участі наших науковців

28 квітня 2021

У Туреччині відбувся симпозіум за участі наших науковців

Інститут економічного розвитку та соціальних наук (м. Анкара, Туреччина) та Центр Чорноморських стратегічних досліджень (м. Гіресун, Туреччина) 28 квітня 2021 року організували VI Міжнародний симпозіум країн Чорного моря, у фокусі якого знаходились різноманітні теми: історія, економіка, право, адміністративні науки, міжнародні відносини, культура, мистецтво, медичні науки, ветеринарія, сільське господарство, інженерія, інноваційні технології та інші дисципліни гуманітарних і міждисциплінарних наук.

Симпозіум мав на меті об’єднати країни з різними мовами, релігіями, культурами та політичними системами, підвищити інформованість щодо їх розвитку як на національному, так і на регіональному рівнях і розширити комунікації наукового співтовариства.

У цьому заході взяли участь і науковці кафедри технології молока і молочних продуктів та Проблемної науково-дослідної лабораторії нашого університету – Артур Михалевич, Оксана Басс, Тетяна Осьмак і Галина Поліщук. У своїй доповіді «Food value study of acidophilic-whey ice cream» вони поділилися результатами досліджень, які проводили в межах науково-дослідної теми «Реалізації ресурсозберігаючих методів модифікації функціонально-технологічних характеристик молочної сироватки в технологіях харчових продуктів цільового призначення». Доповідь викликала жваве обговорення та схвальні відгуки присутніх.

Дуже цікавими та інформативними були доповіді і закордонних колег. Зокрема у роботі секції заслуховували вчених із Туреччини, Грузії, Азербайджану, Болгарії, Індонезії та Нігерії.

Наші науковці вдячні організаторам симпозіуму за можливість взяти участь у такому чудовому інтернаціональному заході, який сприяє міжкультурній комунікації, обміну досвідом та підтриманню контактів між науковцями різних країн.

Опублікований: 28-04-2021
Читайте також:
Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах

Цього року в рамках дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» здобувачі третього курсу освітньої програми «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації» почали набувати практичні навички з програмування програмованих логічних контролерів, використовуючи 3d-тренажер Factory I/O. Завданням лабораторної роботи було запрограму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні лабораторні роботи на 3d-тренажерах 21 травня 2024

Жіноча команда НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу!

9-12 вересня студентські команди закладів вищої освіти нашої країни змагалися за Кубок України з пляжного футболу. Проведення Кубку було відновлене у минулому році після багаторічної перерви, і першим його володарем стала чоловіча команда НУХТ! Цього року вперше у розіграші Кубку брали участь жіночі студентські команди. І першим в історії України ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Жіноча команда НУХТ – володар Кубку України з пляжного футболу! 14 вересня 2020

Ще одна докторка філософії зі спеціальності «Харчові технології» з’явилася в університеті

На засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.004 відбувся захист дисертаційної роботи Ольги Дзигар на здобуття освітнього ступеня доктора філософії. Засідання ради, роботу якої очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, відбулося онлайн у режимі реального часу. У дисертаційній робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одна докторка філософії зі спеціальності «Харчові технології» з’явилася в університеті 26 лютого 2021

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи за ініціативи доцента Олександра Люльки продовжив керівник відділу POS-систем Олег Гальченко. Спеціаліст компанії «Expert Solution» розповів про нові можливості комплексної автоматизації готельних підприємств. Автомат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цикл семінарів про ефективне управління діяльністю підприємств сфери гостинності триває 24 жовтня 2018