Н У Х Т

У традиціях – сила нації!

28 квітня 2025

У традиціях – сила нації!

Уже традиційно до світлого свята Великодня факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка організовує Digital-Великдень.

У непрості часи таке тепле та сімейне свято, як Великдень, може об’єднати всю родину за святковим столом, приготуванням паски чи розписом писанок. Попри те, що більшість родин розділені кілометрами відстані, і всі ми чекаємо наших Захисників і Захисниць, тепло Великоднього свята з нами.

Наші студенти публікувати у себе на сторінках у соціальній мережі Instagram із позначкою @hrtb_official усі теплі моменти світлого свята.

У діджитал-просторі факультету вирувало справжнє різноманіття великодньої випічки та інших символів свята – смачні та запашні паски, крафіни, панетоне, сирні паски, крашанки, писанки, великодні кошики.

Студенти продемонстрували свої кулінарні навички, творчість, креативність, знання українських традицій і звичаїв. Вони ділилися класичними, сімейними та автентичними рецептами, авторськими технологіями приготування, продемонстрували всю різноманітність декору: цукрові фігурки, оформлення меренгою з фламбуванням, білим шоколадом, ягодами, цікаві ягідно-вершкові начинки, різнокольорові безе, сухофрукти, зелень і горішки, новітнє яскраве оформлення в петриківському стилі та неймовірні крашанки.

Усі підписники факультету отримали неймовірне естетичне задоволення від оригінальних, яскравих, неповторних і сучасних ідей оформлення зі врахуванням трендів ресторанного бізнесу.

Сім’я факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка готувалася і святкувала Великдень з Вірою у Перемогу і Мрією про Мир і вільну Україну, щоб нарешті всі сім’ї могли об’єднатися за одним великим родинним столом. Величне свято наповнило серця теплом, радістю і Любов’ю. У традиціях – сила нації та наша ідентичність!

Опублікований: 28-04-2025
Читайте також:
Кадрові питання на засіданні вченої ради університету

16 грудня 2021 року в дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. Відповідно до порядку денного першими розглянули кадрові питання – присвоєння вчених звань і обрання на посади за конкурсом. Претендентів представила вчена секретарка Наталія Ткачук. Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції клопотала про присвоє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кадрові питання на засіданні вченої ради університету 16 грудня 2021

Своїми здобутками в  адаптаціїї особистості першокурсників поділилася доцент кафедри гуманітарних дисциплін

Доцент кафедри гуманітарних дисциплін Ірина Нікітіна взяла участь у XIV Міжнародній науково-практичній конференції «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору». Науковці, педагоги, психологи,бізнесмени, письменники, супервізори коучерів, сертифіковані тренери, експерти-практики у сфері продажів і переговорів, е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми здобутками в адаптаціїї особистості першокурсників поділилася доцент кафедри гуманітарних дисциплін 25 листопада 2019

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти

20 листопада 2023 р. відбулася гостьова лекція з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг». Тема лекції – «Аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу», лектор – Олександр Горчаков, менеджер відділу збуту ТОВ «БЕЛТІМПОРТ», компанії яка є дистриб'ютором приводних систем і надає комплекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про цікаві аспекти гігієнічного проєктування харчового обладнання конвеєрного типу прослухали лекцію бакалаври-експерти 20 листопада 2023