Н У Х Т

У Науково-технічній бібліотеці НУХТ – День кафедри харчової хімії

16 квітня 2018

У Науково-технічній бібліотеці НУХТ – День кафедри харчової хімії

Науково-технічна бібліотека НУХТ у рамках проведення Дня кафедри харчової хімії запрошує на виставку книжкових видань з фондів бібліотеки, що включає підручники, навчальні посібники, довідники. Експозиція працює у читальному залі для студентів.

Нагадаємо, що кафедра харчової хімії була створена у 2017 році на базі кафедр загальної та неорганічної хімії, органічної хімії, аналітичної хімії, фізичної і колоїдної хімії, а також кафедри біохімії.

Викладацький склад кафедри налічує 5 докторів наук і 13 кандидатів наук.

Кафедра харчової хімії здійснює навчальний процес, методичну та науково-дослідну роботу зі студентами освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр» спеціальностей: 181 «Харчові технології», 161 «Хімічні технології та інженерія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 101 «Екологія», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 142 «Енергетичне машинобудування», 144 «Теплоенергетика», 186 «Видавництво та поліграфія» (денної і заочної/дистанційної форми навчання), а також зі здобувачами освітньо-наукового рівня (PhD) спеціальностей 102 «Хімія» і 181 «Харчові технології».

Викладачі кафедри харчової хімії проводять фундаментальні та прикладні дослідження в галузі харчової хімії, регулярно беруть активну участь у зарубіжних, міжнародних і всеукраїнських конференціях.

Опублікований: 16-04-2018
Читайте також:
Зростає індекс Гірша науковців університету

Одна з найпотужніших наукометричних баз – бібліографічна і реферативна база даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його співробітниками. Scopus постійно індексує понад 25 тисяч наукових журналів і сотні книжкових серій. На підставі періодичного наукометричного моніторин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає індекс Гірша науковців університету 30 серпня 2024

З ресторанними інноваціями ознайомився гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування»

30 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбулася конференція з ресторанних інновацій «SALT: Restaurant Innovation Conference» від HOTELIERO. Конференція була присвячена сучасним ресторанним трендам та інноваціям, практичним аспектам, що інтегруються у сучасному українському ресторанному бізнесі. Експерти з України та Британії ділилися своїм вл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З ресторанними інноваціями ознайомився гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування» 31 жовтня 2023

Європейський день мов у Свалявському технічному коледжі НУХТ

Щороку 26 вересня святкується Європейський день мов. Студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ разом із членами циклової комісії іноземних мов не оминули увагою це свято. У приміщенні читального залу коледжу відбувся захід, на якому студенти поділилися інформацією про значення іноземних мов у житті людини. Можливо, заходи в межах «Європейського...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Європейський день мов у Свалявському технічному коледжі НУХТ 28 вересня 2018

Лайфхаки по вступу до НУХТ школярам Борисполя

12 жовтня 2018 року наш навчальний заклад гостинно запросив на Ярмарку професій міськрайонний центр зайнятості м. Бориспіль. Такі заходи стали для навчальних закладів уже традиційними. Цього разу Бориспільський центр зайнятості відвідали 300 учнів майже з 13 шкіл міста та району. Співробітники і викладачі кафедр Навчально-наукових інститутів харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаки по вступу до НУХТ школярам Борисполя 16 жовтня 2018