Н У Х Т

У Науково-технічній бібліотеці НУХТ – День кафедри харчової хімії

16 квітня 2018

У Науково-технічній бібліотеці НУХТ – День кафедри харчової хімії

Науково-технічна бібліотека НУХТ у рамках проведення Дня кафедри харчової хімії запрошує на виставку книжкових видань з фондів бібліотеки, що включає підручники, навчальні посібники, довідники. Експозиція працює у читальному залі для студентів.

Нагадаємо, що кафедра харчової хімії була створена у 2017 році на базі кафедр загальної та неорганічної хімії, органічної хімії, аналітичної хімії, фізичної і колоїдної хімії, а також кафедри біохімії.

Викладацький склад кафедри налічує 5 докторів наук і 13 кандидатів наук.

Кафедра харчової хімії здійснює навчальний процес, методичну та науково-дослідну роботу зі студентами освітнього ступеня «Бакалавр» і «Магістр» спеціальностей: 181 «Харчові технології», 161 «Хімічні технології та інженерія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 101 «Екологія», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 142 «Енергетичне машинобудування», 144 «Теплоенергетика», 186 «Видавництво та поліграфія» (денної і заочної/дистанційної форми навчання), а також зі здобувачами освітньо-наукового рівня (PhD) спеціальностей 102 «Хімія» і 181 «Харчові технології».

Викладачі кафедри харчової хімії проводять фундаментальні та прикладні дослідження в галузі харчової хімії, регулярно беруть активну участь у зарубіжних, міжнародних і всеукраїнських конференціях.

Опублікований: 16-04-2018
Читайте також:
Готуємося до Дня відкритих дверей

В університеті продовжується підготовка до Дня відкритих дверей. Сьогодні доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко зустрілася у форматі відеоконференції з учнями старших класів середньої школи І-ІІІ ступенів № 11 міста Шостка Сумської області. Майбутні вступники дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємося до Дня відкритих дверей 25 січня 2024

Омріяний диплом – отриманий!

Адміністрація та викладачі Смілянського технологічного фахового коледжу нашого університету тепло привітали своїх цьогорічних випускників із завершенням навчання. Хоч, через карантинні обмеження, традиційні урочистості довелося скасувати, всі випускники, отримуючи свої дипломи, почули на свою адресу багато щирих напутніх слів. Зокрема, у зверненн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Омріяний диплом – отриманий! 15 липня 2020

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

Нещодавно вийшло друком друге видання книги «Упаковка в українських реаліях». Її автор – засновник і головний редактор журналу «Упаковка» та засновник і перший президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей. Ця книга про минуле, сьогодення і майбутнє упаковки та української пакувальної промисловості. У ній переплітаються історичні факти, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій 10 липня 2023

Дослідна робота кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участі підприємств-партнерів триває!

З 24 лютого на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки почалася дослідна робота з вивчення теплообміну за фазового переходу холодильних агентів у теплообмінниках українського виробника ТМ «AFOK». Підприємство знаходиться у м. Самбір Львівської області і виготовляє теплообмінники типу TL, TU, TLF, TLP, TS, TB, TLX із нержавіючої сталі, призн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідна робота кафедри теплоенергетики та холодильної техніки за участі підприємств-партнерів триває! 25 лютого 2021