Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга та Анастасія Чорна разом із студентами спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відвідали один із столичних закладів швидкого харчування «МакДональдз», що знаходиться на вул. Гетьмана, 1-А. Обмеженість виробничих приміщень закладу не дозволяє проводити екскурсії для багаточисельних груп. Майбутні фахівці «На власні очі», а саме так називається програма екскурсії, побачили в дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування. Викладачів і студентів ознайомили з повним технологічним циклом виготовлення відомих в усьому світі страв. Приємно вразило, що значна кількість напівфабрикатів виготовляється вітчизняними підприємствами: «Білоцерківський молочний комбінат», «ОСІ Фуд Солюшнc Україна», «Іст Болт Україна», «Овостар» тощо.
Викладачам і студентам детально продемонстрований контроль за контрольно-критичними точками під час виготовлення страв. Цікавим для студентів було ознайомитися з сертифікатом Rainforest Alliance.
Професіоналізм директора Олександра дозволив вичерпно відповісти на всі питання гостей. Викладачі та студенти вдячні «МакДональз» за цікаву та інформативну екскурсію.