Н У Х Т

У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти

25 березня 2019

У дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування побачили студенти-експерти

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга та Анастасія Чорна разом із студентами спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відвідали один із столичних закладів швидкого харчування «МакДональдз», що знаходиться на вул. Гетьмана, 1-А. Обмеженість виробничих приміщень закладу не дозволяє проводити екскурсії для багаточисельних груп. Майбутні фахівці «На власні очі», а саме так називається програма екскурсії, побачили в дії систему якості НАССР у провідному закладі швидкого харчування. Викладачів і студентів ознайомили з повним технологічним циклом виготовлення відомих в усьому світі страв. Приємно вразило, що значна кількість напівфабрикатів виготовляється вітчизняними підприємствами: «Білоцерківський молочний комбінат», «ОСІ Фуд Солюшнc Україна», «Іст Болт Україна», «Овостар» тощо.

Викладачам і студентам детально продемонстрований контроль за контрольно-критичними точками під час виготовлення страв. Цікавим для студентів було ознайомитися з сертифікатом Rainforest Alliance.

Професіоналізм директора Олександра дозволив вичерпно відповісти на всі питання гостей. Викладачі та студенти вдячні «МакДональз» за цікаву та інформативну екскурсію.

 

 

Опублікований: 25-03-2019
Читайте також:
Перше засідання новообраного профкому

17 грудня 2024 року відбулося перше засідання новообраного профкому НУХТ. Основне питання, яке розглянув профком, – створення комісій і розподіл обов’язків новообраним членам профкому. Після обговорення, було прийняте рішення утворити: Комісію з інформаційної роботи: Лариса Карташова – головаОлена Кушнір Виробничу комісію: Ярослав Смітюх – го...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше засідання новообраного профкому 19 грудня 2024

Розкриття мікробіологічної магії процесу виноробства

Виноробство – не лише чудове мистецтво створення вин, але й складний біотехнологічний процес, який поєднує у собі традиції та сучасні досягнення науки. Як основна сировина, виноград, перш ніж стати ароматним і смачним напоєм проходить ряд технологічних перетворень, що надають винним напоям різноманітних смакових профілів і вікових категорій. Абсол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розкриття мікробіологічної магії процесу виноробства 17 листопада 2023

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває!

Наприкінці листопада 2021 року в Департаменті економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації відбулася стратегічна сесія, яка стала фінальним заходом цього року в процесі підприємницького відкриття сфери смарт-спеціалізації Київської області «Виробництво інноваційних харчових продуктів з вдосконаленими споживними якостями (фун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Робота наших фахівців зі створення інноваційного кластеру функціональної їжі триває! 30 листопада 2021