Н У Х Т

У біотехнологів немає кордонів!

30 листопада 2020

У біотехнологів немає кордонів!

2020 рік став складним випробуванням для наукової спільноти та здобувачів кафедри біотехнології і мікробіології. Однак, для біотехнологів не існує проблем, які вони не могли б вирішити. Якщо зачинені територіальні кордони, то вони зайдуть через наукові.

Аспіранти, магістранти та студенти 4 курсу вирішили підкорювати міжнародну конференцію «ACTUAL ENVIRONMENTAL PROBLEMS» (м. Мінськ, Республіка Білорусь) результатами науково-дослідних робіт.

Оприлюднити результати своєї роботи випала нагода к.б.н., доцентці кафедри Світлані Старовойтовій, здобувачам вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнологія та біоінженерія» Лілії Ключці, Андрію Вороненку, Євгену Харченку, Дар’ї П’ятецькій, Ігору Ключці, магістрантам І та ІІ року навчання Марині Ярош, Наталії Клименко, Максиму Татані, Юлії Лазюці та студентці 4 курсу Валентині Жданюк. Звичайно, найважливішу роботу виконали наукові наставники, викладачки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Пирог та Оксана Скроцька, які допомагали здобувачам у написанні наукових праць.

Молодими науковцями кафедри, які є учасниками студентського наукового гуртка «Biotech», були опубліковані сім робіт у збірці матеріалів конференції.

Участь у заході такого рівня дозволила здобувачам не тільки з гордістю представити результати науково-дослідної роботи, але й показати, що на шляху у біотехнологів немає кордонів!

Опублікований: 30-11-2020
Читайте також:
Спільний семінар кафедри експертизи харчових продуктів та Всесвітньої продовольчої Програми ООН

1 листопада 2024р у межах Рамкової угоди про співпрацю університету з Всесвітньою продовольчою Програмою ООН за участі викладачів кафедри експертизи харчових продуктів відбувся Відкритий семінар для середніх та малих підприємств «Стандарти та тренди в сфері продовольчої безпеки». Експерти та фахівці-практики харчової галузі із України та з-поза її...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільний семінар кафедри експертизи харчових продуктів та Всесвітньої продовольчої Програми ООН 04 листопада 2024

Про традиції та здорове харчування – учням

Гостьове заняття для учнів першого класу СЗШ 243 м. Києва провела асистентка кафедри технології оздоровчих продуктів Тетяна Федоренко. На занятті з предмету «Я досліджую світ» викладачка розповіла школярам про традиційну різдвяно-новорічну обрядовість, звичай готувати святкову вечерю з дванадцяти пісних страв, сировину та технологічні процеси. Аси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції та здорове харчування – учням 12 грудня 2023

Свято індустрії краси

Завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, професорка Тамара Носенко презентувала освітні програми кафедри з підготовки фахівців для косметичної галузі «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок» і «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» на XX спеціаліз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято індустрії краси 19 вересня 2025

Актуальні питання консервної і борошномельно-круп’яної промисловостей

Науково-технічна бібліотека продовжує знайомити користувачів із актуальними питаннями розвитку промисловості, стандартизації, теорії, методик і практик, обладнання, охорони праці на виробництві тощо. Серед новинок науково-допоміжних бібліографічних покажчиків – «Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід» і «Бор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання консервної і борошномельно-круп’яної промисловостей 15 липня 2020