Н У Х Т

Триває співробітництво з АТ «Молочний альянс»

02 лютого 2022

Триває співробітництво з АТ «Молочний альянс»

Наші фахівці продовжують практику співпраці з АТ «Молочний альянс». За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професора Валентина Олішевського, доцентів Євгена Бабка та Віталія Пономаренка ректор університету, професор Олександр Шевченко та директор ТОВ «Пирятинський сирзавод» Володимир Бартошак підписали договір про співробітництво з метою розширення та поглиблення спільної наукової, освітньої та практичної діяльності.

Таке співробітництво корисне для здобувачів освіти і викладачів університету, дає можливість здобувачам у сфері галузевого машинобудування можливість практичної підготовки на базі підприємства та набуття необхідних актуальних навичок для проведення наукових досліджень із розроблення ресурсо- та енергоощадних технологій.

Опублікований: 02-02-2022
Читайте також:
Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

1 березня 2021 р. відбулася відкрита лекція «Виробництво тваринних кормів, кормового і технічного жирів» к.т.н., доцентки кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олександри Гащук з навчальної дисципліни «Технології переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» для здобувачів 3 курсу спеціальності «Харчові технології». Викладачка у доступній ф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Online-відкрита лекція на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 02 березня 2021

Нагальні проблеми у хлібопеченні вирішують аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Розробка технологій уповільнення процесів черствіння хлібобулочних виробів» аспірантки Тетяни Васильченко. Науковий керівник – доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олена Білик. Уповільнення черствіння хлібоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагальні проблеми у хлібопеченні вирішують аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 05 березня 2021

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм»

Здобувачі першого курсу спеціальності «Туризм» успішно завершили літню виробничу практику, яка є невід’ємною складовою професійної підготовки майбутніх фахівців у сфері туризму. Практика проходила під керівництвом президента Київської міської Федерації спортивного туризму України, віце-президента Федерації спортивного туризму України, спортивного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика першокурсників спеціальності «Туризм» 26 червня 2023

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із тревел-блогеркою, засновницею і кураторкою агенції з гастротуризму «Trails and Wines • თრეილს ენდ ვაინს» та cпівавторкою путівника «Vinologue Georgia» Дар’єю Холоділіною (Грузія). Конференція була присвячена розвитку туризму в Грузії, а також безпосередньо знайомству зі світ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про гастротуризм у Грузії на зустрічі з тревел-блогеркою дізналися наші здобувачі освіти й викладачі 21 жовтня 2021