Н У Х Т

Триває активна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з відокремленими структурними підрозділами

03 квітня 2023

Триває активна співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з відокремленими структурними підрозділами

Важливою складовою успішної роботи кафедри готельно-ресторанної справи є проведення профорієнтаційних і професійних зустрічей з майбутніми здобувачами вищої освіти. Тому, відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, асистент Артем Ущаповський запросив долучитися до університетського заходу «NUFT Career Chance 2023» здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів.

Участь у вебінарах взяли здобувачі освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ВСП «Фаховий коледж економіки і технологій «НУ» Чернігівська політехніка», ВСП «Сумський фаховий коледж НУХТ», ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ», ВСП «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ», ВСП «Волинський фаховий коледж НУХТ». Вони відвідали три вебінари від фахівців-практиків найбільших вітчизняних і міжнародних готельних мереж – Reikartz Hotel Group, Radisson Hotel Group, Hilton Hotels&Resorts.

Під час першої онлайн-зустрічі заступниця керівника Навчального центру готельної і ресторанної справи Reikartz Hotel Group Олена Ліфіренко розповіла про можливості початку роботи та кар’єрного розвитку в компанії. Також спікерка акцентувала увагу на тому, що важливою складовою для успішного працевлаштування є диплом бакалавра зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, тому побажала випускникам коледжів успішно скласти НМТ 2023 та вступити на бакалаврський рівень освіти до нашого університету.

Другий вебінар провела менеджерка з продажів Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre Світлана Янченко. Вона розповіла про можливість проходження практики в закладі гостинності для набуття hard і softskills та запросила на екскурсію всіх вмотивованих здобувачів освіти, адже це допомагає краще сприйняти теоретичний матеріал.

Під час заключної, третьої зустрічі з начальницею управління по роботі з персоналом Hilton Kyiv Антоніною Форостяною здобувачі освіти відокремлених структурних підрозділів мали змогу не тільки ознайомитися з роботою закладу, а й почути інформацію про кар’єрне зростання здобувачів освіти та випускників кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ, які успішно професійно реалізуються й зростають у цьому готельному підприємстві.

Два дні насичених зустрічей надали багато корисної інформації здобувачам освіти відокремлених структурних підрозділів. Кожен окреслив для себе подальший шлях свого професійного розвитку у сфері гостинності.

Кафедра готельно-ресторанної справи щиро вдячна за проведення «NUFT Career Chance 2023» начальниці відділу працевлаштування НУХТ Світлані Садоковій.

Опублікований: 03-04-2023
Читайте також:
Здобувачі освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» опановують нове лабораторно-навчальне обладнання компанії Festo

Німецька компанія Festo розширює асортимент лабораторно-навчального обладнання для отримання практичних фахових компетенцій інженерними фахівцями. Нова лінійка навчального обладнання, яка прибула до української філії компанії, використовується для проведення наукових досліджень, практичних і лабораторних робіт з вивчення електромеханічних систем. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» опановують нове лабораторно-навчальне обладнання компанії Festo 19 грудня 2022

Онлайн-лекція від фахівця-практика для студентів спеціальності «Туризм»

3 квітня 2020 року за ініціативи викладачів кафедри туристичного і готельного бізнесу для студентів спеціальності «Туризм» відбулася онлайн-лекція з дисципліни «Івентивний менеджмент» за участю фахівця-практика. Запрошений практик – Уляна Медуха, директор з розвитку бізнесу в онлайн-видавництві «МС. Today», співзасновник консалтингової компанії зі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція від фахівця-практика для студентів спеціальності «Туризм» 06 квітня 2020

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти

З 17 по 21 вересня 2018 року відповідно до графіку навчального процесу на кафедрі технології оздоровчих продуктів студенти третього курсу освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» пройшли ознайомлювально-виробничу практику. У перший день практики відбулися організаційні збори, інструктаж з охорони п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше наочне знайомство з виробництвом оздоровчих харчових продуктів здійснили студенти 21 вересня 2018

Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності

З 1 вересня здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання 3 і 4 курсів приступили до проходження практики. Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів із організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомлення зі сучасним о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває виробнича практика здобувачів вищої освіти кафедри готельно-ресторанної справи у готельних підприємствах вітчизняної індустрії гостинності 15 вересня 2021