Н У Х Т

Третьокурсники поєднують цікаве з корисним

18 жовтня 2024

Третьокурсники поєднують цікаве з корисним

Здобувачі вищої освіти груп ГС-3-8 і ГС-3-9ск факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка з доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганною Бойко долучились до заходів з нагоди святкування 140-річного ювілею нашого університету і влаштували захід, присвячений цій події.

Студенти підготували презентації англійською мовою про історію та символіку нашого закладу вищої освіти і представили своїм майбутнім колегам, які, у свою чергу, долучились до жвавого обговорення.

Захід сприяв не лише набуттю здобувачами знань про історію Національно університету харчових технологій, але й розвитку навичок академічного англомовного спілкування.

Опублікований: 18-10-2024
Читайте також:
Все про вступ-2020 на Дні відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

На вихідних у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету відбувся День відкритих дверей. Учні випускних класів, випускники професійно-технічних закладів та їх батьки оглянули кабінети і лабораторії фахових дисциплін, поспілкувалися з викладачами і студентами коледжу. Щоб зацікавити майбутніх вступників, допомогти у виборі спеціал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про вступ-2020 на Дні відкритих дверей у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 04 листопада 2019

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літо з користю 22 липня 2022

Просуванню стартапів вчаться магістранти й викладачі кафедри маркетингу

Здобувачка другого курсу магістратури спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Марія Круглікова разом із доценткою кафедри маркетингу Оксаною Данкеєвою взяли участь в інтенсивному тренінгу AgriFood STARTUP WORKSHOPS з підприємництва AgriFood Go To Business, організованому Європейським інститутом інновацій та технологій і Tech ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Просуванню стартапів вчаться магістранти й викладачі кафедри маркетингу 29 листопада 2023

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року

Значним резервом поповнення контингенту студентів технологічних спеціальностей Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету є молодші спеціалісти – випускники коледжів. Тому цьому напрямку з року в рік приділяється значна увага у профорієнтаційній роботі. Відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри технології м’яса і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів готуються до вступної кампанії 2017 року 27 січня 2017