Н У Х Т

Традиції українського виноробства – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

12 листопада 2021

Традиції українського виноробства – здобувачам освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи тривають найкращі лекторії від топових професіоналів, лідерів галузі, ентузіастів свої справи.

Цього разу на онлайн-зв’язку був український політик, кандидат технічних наук, голова наглядової ради «Київенерго», власник виноробні «Колоніст» Іван Плачков.

У межах дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» гостьовий спікер прочитав цікавий лекторій для здобувачів вищої спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», присвячений особливостям енології, сучасним тенденціям виробництва, подавання та споживання вина в Україні та світі.

Родина фахівця заснувала сімейну виноробню в 2005 році, і за понад 15 років вина ТМ «Колоніст» преміум-класу підкорили не тільки українців, а й закордонних споживачів, стали візитною карткою дипломатичного корпусу України, і високо цінуються винними експертами.

Студенти долучилися до обговорення теми, задавали питання щодо якості вина, правил підбору, ціноутворення у галузі, на що почули ґрунтовні відповіді.

Зустріч організувала старша викладачка кафедри Раїса Матюшенко.

Колектив кафедри радий знову вітати Івана Плачкова у своєму освітньому онлайн-просторі і вдячний за цікаві, інформативні, захоплюючі заняття за його особистої участі. 

Опублікований: 12-11-2021
Читайте також:
Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона

17 жовтня 2023 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» прослухали онлайн-лекцію «Спрямування інклюзивного та сталого зростання: місійно-орієнтований підхід (обговорення можливостей для Укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі долучаються до лекцій професорки Університетського коледжу Лондона 18 жовтня 2023

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї

Доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник успішно пройшла навчання та отримала сертифікат за напрямком «Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP» на платформі Академії Національної служби здоров’я України. Академія НСЗУ (Управління освітніх та навчальних проєкт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї 13 листопада 2023

Навички підприємництва розвивають студенти кафедри маркетингу

Студенти кафедри маркетингу в своєму прагненні до знань скористалися можливістю та відвідали організовану зустріч із керівником відомої в Україні рекламної компанії AZET Group (РЕКЛАМНАЯ СЛУЖБА СПАСЕНИЯ). Євгеній Толочин розпочав свій виступ із актуальної для студентів проблематики: вклад навчального закладу у побудову бізнес-зв’язків і кар’єрне з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички підприємництва розвивають студенти кафедри маркетингу 14 вересня 2018

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія»

На кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів розпочала роботу сертифікатна програма «Косметологія». 19 жовтня відбулося перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми. Слухачі програми опановували методи очищення шкіри різних типів шляхом застосування косметичних пінок, скрабів, скаток і дезинфікуючих однохвилинних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше практичне заняття для слухачів сертифікатної програми «Косметологія» 22 жовтня 2018