Н У Х Т

ТОП-15 спеціальностей НУХТ за кількістю заяв до бакалаврату

25 липня 2025

ТОП-15 спеціальностей НУХТ за кількістю заяв до бакалаврату

Добігає кінця перший тиждень подання заяв на вступ до бакалаврату. Станом на 12:00 сьогоднішнього дня на всі освітні програми нашого університету уже подано 2144 заяви.

Найбільшою популярністю у цьогорічних вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти (після 11 класу) користуються спеціальності:

G13 Харчові технології (освітні програми «Харчові технології та інженерія», «Технології харчування», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»)

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (освітня програма «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»)

G21 Біотехнології та біоінженерія («Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна»)

D5 Маркетинг (освітня програма «Маркетинг»)

D3 Менеджмент (освітні програми «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу»)

C1 Економіка та міжнародні економічні відносини (освітні програми «Економіка підприємства», «Економічна аналітика», «Міжнародна економіка»)

C7 Журналістика (освітня програма «Реклама та зв'язки з громадськістю»)

C4 Психологія (освітня програма «Психологія підприємницької діяльності»)

G7 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка (освітні програми «Автоматизація, технічні та програмні засоби робототехніки» та «Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації»)

G1 Хімічні технології та інженерія (освітня програма «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок»)

F3 Комп'ютерні науки (освітні програми «Комп’ютерні науки» та «Штучний інтелект»)

D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (освітня програма «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»)

D7 Торгівля (освітні програми «Підприємництво та торгівля» та «Цифровий бізнес»)

G9 Прикладна механіка (освітні програми «Прикладна механіка» та «Робототехнічні комплекси пакувальних виробництв»)

G4 Енерговиробництво (освітні програми «Холодильні техніка та технології», «Теплоенергетика та енергоефективні технології» та «Теплонасосні установки та кондиціювання повітря»)

Мрієте про сучасну освіту, затребувану професію та реальні кар’єрні перспективи? Зверніть увагу на напрямки, які цього року вступники обирають найбільше!

Опублікований: 25-07-2025
Читайте також:
Мистецтво комунікації від польських фахівців

30 січня 2025 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, асистентка Марія Омельченко, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран і доцентка цієї ж кафедри Оксана Кирпіченкова та викладачі кафедри маркетингу разом із бакалаврами і магістрантами спеціальності «Журналістика», освітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво комунікації від польських фахівців 31 січня 2025

Як другокурсники спеціальності «Туризм» екологічну свідомість формують

1 квітня 2021 р. здобувачі-другокурсники спеціальності 242 «Туризм» під час кураторської години взяли участь в онлайн-події «Сортувати чи протестувати? Що варто робити, аби допомогти планеті» разом із Юлією Маклюк у рамках проєкту «Зелена Академія». Бути дружнім до природи не завжди легко – інколи здається, що це вимагає надзусиль. Кліматичні акти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як другокурсники спеціальності «Туризм» екологічну свідомість формують 05 квітня 2021

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 березня 2024

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять першокурсників із університетом

Студенти першого курсу різних факультетів та інститутів разом із викладачами кафедри гуманітарних дисциплін розпочали відвідування Музею історії НУХТ. Здобувачів освіти вразили маловідомі факти історії заснування університету, адже він має глибоке коріння. Його значення для нашої держави надзвичайно важливе, адже саме тут розпочали готувати перших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять першокурсників із університетом 29 вересня 2022